Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odsutna s društvenih mreža

U 'Životu na vagi' izgubila je 30kg pa postala voditeljica, a sad je ušla u veliku investiciju: 'Koštalo me živaca i muke'

Foto: RTL
1/9
14.02.2022.
u 08:00

Nakon četvrte sezone u koju je ušla sa 125,9 kilograma i poslije otišla 30 kilograma lakša, oduševila je gledatelje voditeljskom ulogom.

Natjecateljica četvrte sezone showa 'Života na vagi' te voditeljica specijal emisije pete sezone 'Život iza vage' Marijana Maca Džolić već duže vrijeme izbiva s društvenih mreža, za RTL je otkrila i razlog. 

"Da, dobro ste primijetili... Nema me. Bacila sam se u veliku investiciju na moru koja me je koštala živaca, muke, a bome i plusa na vagi. Uf, da sam znala što me čeka… Ne ponovilo se", kazala je iskreno.

Iako se i dalje trudi paziti na prehranu, najteže  joj pada kad su najdraže palačinke u pitanju. "One su bile moja slabost i ostat će dok sam živa! Jedem tobože neke zdrave", govori kroz šalu.

A osim što joj je promijenio život, show joj je donio i nova poznanstva i prijatelje. "S trenericom Majom se čujem, i dalje su mi oni najmiliji iz showa ostali nakon njega... Mala Sitarićka i mala Žderićka te onaj 'želim biti frajer' Roko", govori šaljiva Maca.

Nakon četvrte sezone u koju je ušla sa 125,9 kilograma i poslije otišla 30 kilograma lakša, oduševila je gledatelje novom voditeljskom ulogom. 

"Poziv za ulogu voditeljice je doslovno došao preko noći. Sjajan je projekt i zahvaljujem gospodinu Vanji što mi je ponudio priliku. Nadam se da je i on zadovoljan. Plan karijere nisam imala, ali sam uvijek za nove projekte. Imate li koji zanimljiv za mene i nekog poput Bešlagića? Valjao bi i Jarak al' on mi se previše oko Remetinca muva", govori kroz smijeh.

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu

 

 

Komentara 1

Avatar Anna
Anna
05:34 15.02.2022.

A dajte molim vas koja voditeljica i koji ljudi su to bili zadovoljni njezinim voditeljskim pothvatom ne pisete neistine i gluparije ko se uopce nje sica i ikog od njih da ih vi ne spomenete i to u kontekstu da su zvijezde neke ..dajte molim vas 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije