Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Nakon Livajina odlaska iz reprezentacije javila se njegova supruga Iris, objavila je znakovitu poruku

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/21
09.10.2023.
u 19:45

Kraljica Torcide, kako joj tepaju navijači, na svojem je Instagramu objavila znakovitu poruku koju nije objasnila.

Naša nogometna reprezentacija okupila se uoči novih utakmica, a jedan igrač nije s njima. Naime, Marko Livaja otkrio je jučer kako se oprašta od reprezentacije te tako uzburkao navijače koji su o ovom njegovu potezu imali podijeljena mišljenja.

"Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije, o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez. Izborniku i stožeru zahvalan sam na vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima te radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha. Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti", napisao je Livaja jučer na Instagramu. 

Nogometaš Hajduka jedna je od glavnih tema zbog te odluke, a sada se o svemu oglasila i njegova supruga, manekenka Iris Livaja. Kraljica Torcide, kako joj tepaju navijači, na svojem je Instagramu objavila znakovitu poruku koju nije dodatno objasnila.

"A što, ako knjiga ima drugi dio?" poruka je koja se nalazi na grafitu koji je Iris fotkala i objavila na svojem InstaStoryju.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Marko i Iris svoju su ljubav okrunili brakom u svibnju prošle godine nakon dugogodišnje veze. Godine 2016. dobili su kćer Elizabet, dok su sina Lorenza dobili u veljači 2021. godine. Sretni par svoju ljubav ozakonio je u crkvici sv. Stjepana na prekrasnom splitskom Sustipanu, gdje su ih štitili zaštitari na samom ulazu i mladencima osiguravali privatnost. Naime, Livaja je zakupio cijeli Sustipan kako bi imali privatnost svojeg najvažnijeg dana.

Nakon obreda u crkvici par se s uzvanicima spustio stražnjim dijelom do restorana Adriatic Grašo, gdje su nastavili proslavu. Kako smo doznali iz Hajduka, vjenčanje je bilo za stotinjak ljudi, jednostavno i skromno. Što se tiče restorana i jelovnika, uzvanici su imali klasični dalmatinski slijed: sir, pršut i francuska salata pa pašticada, zatim janjetina i na kraju kolači i torte.

Uzvanike je zabavljala pjevačica Jelena Rozga i Milan Terze, a u jednom trenutku zapjevala je i Doris Dragović, inače teta mladenke Iris. 

VEZANI ČLANCI

Dodajmo i da Iris i Marko zajedno vode i restoran imena ''Duje'' koji je nedavno ponovno otvoren, a posjetila ga je i glumica Ana Gruica Uglešić. 

"Nediljom u Duje. Od kad sam počela izlazit u svit, bilo je važno doći nediljom u Duje. Juha posli izlaska, ručak prije utakmice, fešta posli osvojenog biločega, s prijateljicama sredit se pa na večeru… Jučer je Restoran Duje ponovno otvorio vrata nakon preuređenja. Osoblje isto, hrana ista ali bolje skuvana, interijer cili u novom ruhu, ali starog rasporeda, svijetlo, otvoreno, a cijene ostale iste… Sve je isto, a ništa isto nije", napisala je Gruica, citiravši hit Halida Bešlića "U meni jesen je."

VIDEO Otkazan koncert popularnog srpskog pjevača u Bibinjama, organizator: 'Mještani su bili protiv'

 

Ključne riječi

Komentara 22

LI
lily
22:25 09.10.2023.

Mama brani sina...

TE
tek
22:13 09.10.2023.

Imam osjećaj da će brak trajati dok traje Livajina karijera

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
21:56 09.10.2023.

neka i ti kazes koju o repki...mozda ce biti pametnija od tvog muza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije