Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratnički '13'

Nakon 35 godina Black Sabbath izdaje novi album s Ozzyjem

Ozzy Osbourne
Reuters/PIXSELL
14.01.2013.
u 16:38

Album će pod etiketom izdavačke kuće Vertigo / Universal Republic izaći u lipnju, a prethodit će mu promotivna turneja na kojoj će Black Sabbath održati osam koncerata u Novom Zelandu, Australiji i Japanu

Legendarni britanski metalci Black Sabbath najavili su izlazak novog albuma, prvog koji su nakon 35 godina snimili s Ozzyjem Osbourneom.

Novi, 19. po redu album zvat će se ''13'', a sadržavat će ukupno 15 pjesama koje su većinom snimljene u Los Angelesu s producentom Rickom Rubinom, javlja The Guardian.

Album će pod etiketom izdavačke kuće Vertigo / Universal Republic izaći u lipnju, a prethodit će mu promotivna turneja na kojoj će Black Sabbath održati osam koncerata u Novom Zelandu, Australiji i Japanu.

>>Sin Ozzyja Osbournea boluje od multiple skleroze: Borit ću se!

Komentara 4

MI
mrga i mrcina
17:53 14.01.2013.

fala, ne trebam! ovaj starček ima veeeeliku rupu u glavi... i od njega nemam što naučiti, ni čuti dobroga, već odavno! radije ću stavit još jednom zadnje Judase i Maidene!

SJ
Sve je uzalud
20:29 14.01.2013.

Kakav je ovo hard rock bio.Paranoid....................

HE
Herman0707
21:52 14.01.2013.

Black Sabbath su legende teškometalnog i psihodeličnog zvuka,no danas je premalo ljudi koji znaju i poznaju taj dio rocka......Na žalost.Palac gore za Ozzya i društvo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije