Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova ruža

Najbolje u 2014. biraju televizijski i glazbeni stručnjaci

večernjakova ruža
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/5
14.11.2014.
u 15:37

U odabiru najzaslužnijih televizijskih, radijskih i glazbenih ostvarenja u 2014. godini Večernjakovu timu pomoći će stručni žiri koji je u istom sastavu kao i prošle godine

Idućih mjesec dana, počevši od ovog ponedjeljka, kada je objavljen javni poziv, televizijske i radijske kuće vijećat će o tome koje emisije i osobe zaslužuju nominaciju za prestižnu nagradu Večernjakova ruža.

U odabiru najzaslužnijih televizijskih, radijskih i glazbenih ostvarenja u 2014. godini Večernjakovu timu pomoći će stručni žiri koji je u istom sastavu kao i prošle godine. Ksenija Urličić, Miroslav Lilić, Vojo Šiljak, Nikša Bratoš i Dalibor Matanić odlučit će tko od prijavljenih zaslužuje biti na nominacijskoj listi.

Koji će kriteriji biti posebno važni u njihovu odabiru, otkrio nam je legendarni televizijski voditelj i urednik Miroslav Lilić.

Foto: Instagram

– Ove godine pozornost ćemo, osim na televizijska lica, usmjeriti i na sadržaj emisija, dakle naglasak će biti i na voditeljsko-uređivačkom poslu. Ne smijemo zaboraviti da je ovo godina predsjedničkih izbora i posebna pozornost bit će usmjerena i na informativni program. Zabavni program ove je godine također ponudio neke nove sadržaje poput showa “Tvoje lice zvuči poznato” na Novoj TV i “Maestra” na HRT-u, tako da ćemo imati puno posla – poručuje Lilić.

Novost je da smo ove godine šest kategorija ojačali još jednom pa se sada nagrada dodjeljuje u sedam kategorija: TV osoba godine, radijska osoba godine, TV glumačko ostvarenje godine, TV emisija, radijska emisija, glazbenik godine i novo lice godine. Prijave će se, kao i dosad, dostavljati na adresu: Večernji list, Oreškovićeva 6H/1, 10 000 Zagreb, s naznakom “Prijava na javni poziv – Večernjakova ruža”.

>> Otvorene nominacije za Večernjakovu ružu

Komentara 5

ĆA
ćaćaća
17:53 14.11.2014.

sve je namješteno...

SA
santos008
12:43 16.11.2014.

Ja sam za Mislava Bagu ,on jos ko da radi za HRT .

MA
mazg93
13:19 15.11.2014.

Ha, ha...Ovim cirkusima nigdje kraja. Tko to još gleda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije