Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesretan slučaj

Na godišnjicu braka Leonarda Boban završila u bolnici

leonarda boban
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/5
10.12.2013.
u 23:40

Leonarda je zaprimljena u bolnicu zbog teškog prijeloma, gdje čeka operaciju, a kako kaže riječ je o nesretnom slučaju

Leonarda Boban (43) završila je u utorak u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju na 20. godišnjicu braka. Kako pišu 24sata, bivšoj dizajnerici suprug Zvonimir Boban (45) automobilom je prešao preko noge.

Leonarda je zaprimljena u bolnicu zbog teškog prijeloma, gdje čeka operaciju, a kako kaže riječ je o nesretnom slučaju. Bivši nogometaš, čekajući suprugine nalaze, bio je nervozan i neraspoložen za razgovor.

Zbog nesretnog slučaja supružnici su okruglu godišnjicu braka proveli u bolnici, gdje će Leonarda ostati još nekoliko dana.

Par se upoznao 1989. u Zagrebu, a četiri godine poslije veza je okrunjena brakom sklopljenim u Milanu. Imaju petero djece, kćer Mariju (17), sina Gabrijela (10), osmogodišnje blizance Martu i Rafaela te četverogodišnju kćer Ružu.

>>Leonarda Boban: Moja ćći Marija (17) odlična je dadilja sestrama i braći

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
08:12 11.12.2013.

Dobar pokusaj da se rijesi stare...nazalost nije uspio,sada mora plan B :-D

EL
elijen
14:07 12.12.2013.

nije mi jasna jedna stvar, naime, kakve veze ima njihov, već sto puta prežvakani životopis, s uredno načičkanim godinama u zagradi, nabrajanjem djece itd, sa samim događajem?

Avatar puky
puky
07:15 11.12.2013.

... ljudi moji ja već duže vrijeme opažam da nešto nije u redu sa Bobanom ... ne znam što ali je čudan ... strava ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije