Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMIJENIO ODABIR

Na Farmi se dogodilo nešto neviđeno, gazda iznenadio sve

Farma
Foto: Nova TV
1/5
14.11.2018.
u 09:04

– Ja bih htio utjecati na nju da se bori i dalje. Nije ostalo još puno i mislim da ona to može, samo se treba složiti malo sama sa sobom – rekao je Jurica te postavio Maju za sluškinju, kao što je i napisao na svojoj pločici.

Zbrojem glasova s pločica na kojima su farmeri ispisali imena, sluga i sluškinja trebali su biti Srećko i Kristina. No Jurica je, kao gazda, iskoristio svoje pravo da tu odluku promijeni te je za slugu i sluškinju postavio Maju i Ozrena. 

– Ja bih htio utjecati na nju da se bori i dalje. Nije ostalo još puno i mislim da ona to može, samo se treba složiti malo sama sa sobom – rekao je Jurica te postavio Maju za sluškinju, kao što je i napisao na svojoj pločici. Promjenu sluge Jurica je objasnio: – Znam da je Ozren tu potreban na farmi, a neće ići kao duelist“ te je dodao kako je siguran kako će ovim odabirom Maja biti prvi duelist. Maja, kaže, nije pogođena Juričinom odlukom:

– Jednostavno znala sam po Juričinu pogledu tako da tu nema nekakve priče. Njemu je krivo zbog Roberta i to je, jasno, njegov problem. Ozren također nije iznenađen Juričinom odlukom.

– Pa ja se slažem s njim. To je sve O. K. Treba sve probati. Nemam ništa protiv – rekao je Ozren te dodao – Jurica ima tu tendenciju secirati situaciju do najsitnijeg detalja. Očito zna što radi, a meni je svejedno.

Juričina odluka pomrsila je Kristinine planove.

– Jurice, prebit ću te kasnije – našalila se Kristina. Maja i Ozren spakirali su svoje stvari i preselili se u kućicu za slugu i sluškinju. Kako će se stvari odvijati, ostaje nam vidjeti.

Pogledajte video: Ovi poznati glumci i voditelji umrli su na snimanju

Ključne riječi

Komentara 2

RI
rightside
09:22 14.11.2018.

"gazda" ne moze prezalit svog drugara iz bjelovara pa se izgubio od boli,,kad gledam u kompletu najveci ljigavac onaj jasmin, je izisao, no ipak mozda sam se prevario,,ovaj jurica ima pricu u najmanju ruku kao da nitko ne vidi i ne cuje njegove dogovore sa onim (opet bjelovar) ozrenom,ocitim besposlicarem ili nadri lijecnikom,,jer sad kad im je robi(opet bjelovar) izisao,njih dvojica nemaju bas mozdani kapacitet da bi smislili nesto pametno,,hahaha,pa taj bjelovar je pun "mladih poduzetnika"))))) btw jel vas bas sve onaj petrekovic gurnuo za provizijicu,,jer on je "bio blizu" i za ulaz jos nekih ili nekog farmera,,cak je s istim i jedan spot vec snimio ranije,,)))))

RE
Rex
11:47 14.11.2018.

Taj Jurica je derpe......zaljubio se u onog isto gaya Robija,a sad nemože prezaliti........treba to rasturiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije