Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi imidž

Monika Kravić ovako je izgledala na početku karijere, a sada se odrekla svog zaštitnog znaka

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
07.06.2020.
u 19:30

Televizijska voditeljica postala je zahvaljujući showu "Story Super Nova" i gledali smo ju pet godina u ulozi voditeljice emisije "Red Carpet" na Novoj TV.

Bivša televizijska voditeljica Monika Kravić svoju karijeru na televiziji započela je zahvaljujući prvom reality showu u Hrvatskoj "Story Super Nova".

U showu nije pobijedila ali s kolegom Dorijanom Elezović dobila je voditeljski angažman u emisiji "Red Carpet". Pet godina je u sklopu ove popularne showbiz emisije vodila rubriku Nova scena. U tom periodu postala je popularna i 2005. godine i fotografije iz tog vremena podsjetnik su kako je kovrčavu kosu imala Monika dok sada uglavnom svoje kovrčave uvojke ravna i više nije vjerna svom zaštitnom znaku. Nakon što se 2008. godine udala za Marija Mamića ubrzo se oprostila od televizijske karijere i posvetila se obitelji.

20.08.2005., Zagreb - Televizijska voditeljica Monika Kravic. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Prije šest godina odlučila se vratiti na male ekrane i to na RTL, ali nije se dugo zadržala u televizijskim vodama. Nakon devet godina braka 2017. rastala se od sina Zdravka Mamića koji je ubrzo ljubavnu sreću pronašao s Tijom Jurčić, a ove godine doznalo se kako je i Monika sretna u ljubavi sa zagrebačkim odvjetnikom Franom Olujićem. Monika je s bivšim suprugom na sudu i vode se dva postupka koja su tajna.

VIDEO Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije