Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava inspiracija

Od ulaska u 'Život na vagi' izgubila je 70 kg, a sada je podijelila svoj omiljeni recept

Foto: Instagram
1/9
07.06.2020.
u 09:00

Riječ je o piletini na tajlandski način, koju Nina priprema s namirnicama koje imaju malo kalorija.

Bivša kandidatkinja 'Život na vagi', Nina Martina Korbar i nakon i nakon showa se pridržava savjeta koje je tamo naučila kako ne bi ponovno natukla kilograme. Korbar svoje zdrave navike često dijeli i s pratiteljima, a ovaj put je odlučila podijeliti recept za jelo koje i sama voli pripremati. 

Riječ je o piletini na tajlandski način, koju Nina priprema s namirnicama koje imaju malo kalorija. U recept je također uključila i količinu tjestenine koju bi trebali konzumirati muškarci, ali i žene koji žele paziti na težinu.

Piletina na tajlandski način:
4 osobe .
𝑺𝒂𝒔𝒕𝒐𝒋𝒄𝒊:
500 g piletine
2 glavice luka
Pola staklenke klica
Šaka kikirikija
Soja sos
1 jaje
Tjestenina od pirovog integralnog brašna
𝑷𝒐𝒔𝒕𝒖𝒑𝒂𝒌:
Piletinu nasjeckajte na komadiće i zdinstajte na luku. Malo poslolite i dodajte jedno jaje, umiješajte ga u meso. Klice isperite, malo posušite i dodajte ih u meso. Sve kuhajte i lagano miješajte 5 min, zatim prelijte sve sa 1,5dcl soja sosa. Kuhajte 1 minutu i dodajte kikiriki koji ste prethodno lagano usitnili. Sve dobro pomiješajte, kuhajte još 1-2 minute i jelo je spremno.
Tjesteninu od pirovog integralnog brašna skuhajte u vodi ( cure 50,60 grama, a dečki oko 80 grama.

Podsjetimo, Nina je u showu smršavjela 40 kg, a svoje pratitelje na društvenim mrežama svakodnevno obavještava o svojem napretku. Početkom prošlog ljeta pohvalila se da je od ulaska u show smršavjela čak 70 kilograma. Iako je od njezina sudjelovanja u showu prošlo godinu dana, Nina i dalje marljivo radi na sebi.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije