Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmski festival

Tko bi joj odolio... Monica Bellucci iznenadila ovim potezom!

Foto: Reuters/PIXSELL
1/15
Autori: Vecernji.hr, Hina
18.05.2017.
u 09:43

Glumica je sinoć bila voditeljica ceremonije otvaranja 70. filmskog festivala u Cannesu i sve je iznenadila kada je zaskočila voditelja Alexa Lutza i poljubila ga

Prikazivanjem filma "Ismaelovi duhovi", u kojem glume dvije najpoznatije francuske glumice, u srijedu je otvoren festival u Cannesu. "Ismaelovi duhovi" mješavina je špijunaže, strasti i humora koju je kritika proglasila uzbudljivom. U filmu glume Marion Cotillard i Charlotte Gainsbourg, a radnja se odvija oko redatelja čija je supruga nestala prije 20 godina. 

Otvoriti festival velika je čast za filmove, no to znači da ne ulaze u službenu konkurenciju, što je nagrađivani redatelj Arnaud Desplechin prozvao olakšanjem. 

Voditeljica sinoćnje ceremonije otvorenja bila je glumica Monica Bellucci koja je ukrala svu pozornost i to jednim sasvim neočekivanim postupkom. Naime, 52-godišnja glumica u jednom trenutku zaskočila je svog kolegu voditelja Alexa Lutza i sočno ga je poljubila. Lutz je poljubac uzvratio, a ovaj strastveni moment publika je pozdravila velikim pljeskom. 

Festival u Cannesu održava se do 28. svibnja, a na njemu će u programu "15 dana autora" biti prikazan i hrvatski kratkometražni igrani film "Trešnje" Dubravke Turić, dok će Hrvatski audiovizualni centar (HAVC) i ove godine u sklopu Filmskog sajma promovirati hrvatsku kinematografiju kroz publikacije, sastanke, digitalne platforme i market-projekcije. 

Igrani film "Trešnje" priča je o odrastanju, temeljena na radu spisateljice i pjesnikinje Olje Savičević Ivančević, smještena u Dalmatinsku zagoru.

 

Komentara 8

Avatar southman
southman
10:54 18.05.2017.

Daj što daš, makar bio i ovaj "žutokljunac" !

IL
ilijan1a
16:38 18.05.2017.

Moniki je to kao dobar dan, bez osjecaja, bez duse, bez srca....

DE
derin
15:38 18.05.2017.

Gluma najbolje zanimanje, svak sa svakim, a sve je to posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije