Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cannes 2016

Što dublji dekolte i prorez na haljini

Model Toni Garrn poses on the red carpet as she arrives for the screening of film
Foto: REUTERS
1/7
18.05.2016.
u 11:00

Kate Moss i Toni Garrn pobjednice su natjecanja u toaletama, dok je u muškoj konkurenciji najviše pozornosti izazivao R. Gosling

Uz to što filmski festival u Cannesu okuplja sve priznatija imena svjetske kinematografije, ovaj je festival uvijek i prigoda glumicama da pokazu svoje najbolje toalete jer nakon oskarovskog ovo je najglamurozniji crveni tepih.

Konkurencija mlađima

Na ovogodišnjem Cannesu većina dama igrala je na sigurne kombinacije u crnoj i bijeloj boji s kojima se rijetko griješi, a uvelike je bila zastupljena crvena boja. Model Petra Nemcova odlučila se za efektnu crvenu haljinu libanonskog dizajnera Georgesa Chakre, koja bi bila još upečatljivija da nije bila u gotovo istoj nijansi kao crveni tepih. Zato je "vau-efekt" postigla manekenka Toni Garrn, koja je bila specijalna gošća na prikazivanju filma “Loving”. S opakim izrezom na svojoj crnoj haljini i jednako izazovnim dekolteom Toni je izazvala veliku pomutnju u Cannesu. Sličnu odvažnost pokazala je i bivša manekenka, 42-godišnja Kate Moss. Izrez na njezinoj crvenoj haljini s potpisom američke modne kuće Halston bio je odvažan poput Tonina, a i ovom je modnom kombinacijom Kate pokazala da može konkurirati i kolegicama mlađima dva desetljeća.

Vriskovi obožavateljica

Modni su kritičari primijetili i Kirsten Dunst u romantičnoj bijeloj Diorovoj haljini ukrašenoj cvjetovima u bijeloj boji. Nisu samo dame bile u središtu pozornosti, ovih su dana u Cannesu i glumci zablistali i izmamili vriskove obožavateljica koje su se natiskale uz crveni tepih. Bez sumnje, glavne face bili su Ryan Gosling i Matt Bomer, koji su u Cannes došli predstaviti svoj film “Dobri momci”, a sudeći prema vriskovima obožavateljica, konkurirali su im Edgar Ramirez i Usher.

Većina posjetitelja festivala na projekcije je došla u društvu partnera ili partnerice, a jedino je glumica Carrie Fisher na predstavljanje filma “The Handmaiden” došla sa svojim psićem.

>> Trudna Blake Lively osvojila crveni tepih

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dalmatinka
Dalmatinka
16:05 21.05.2016.

Definitivno najzgodnija Charlize Theron u muškom odijelu sa raskopčanom košuljom do pupka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije