Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tinejdžer zavodnik

Mladi Justin Bieber istovremeno ljubi čak dvije zgodne pjevačice!

justin
Pixsell
12.12.2010.
u 12:02

Pjevačka 16-godišnja zvijezda navodno je u vezi s od njega dvije godine starijom Selenom Gomez i Jasmine Villegas

Mlađahna pjevačka zvijezda, 16-godišnji Justin Bieber otkrio je žene! Tako mali zavodnik za kojim lude tinejdžerice diljem svijeta u ovom trenutku istovremeno ljubi čak dvije djevojke. Jedna odabranica je od njega dvije godine starija pjevačica Selena Gomez, a druga je također pjevačica i glumica Jasmine Villegas.

Justin je imao tajni sastanak s Jasmine u Atlanti u mjesecu studenom  i tada su uhvaćeni kako se ljube . A izvor blizak mladom pjevaču za The Sun je otkrio da su Justin i Jasmine bliski već dulje vrijeme. Justin se pojavio i na snimanju Jasmininog spota, a pjevačica je svima na setu govorila da joj je on dečko.

No i Selena je uvjerena da je ona djevojka Justine Biebera. Time se opasno hvali svojim prijateljicama, a s pjevačem je ovaj tjedan bila i na slatkom jutarnjem spoju u Philadelphiji.

Tko tu na kraju koga voli tek će se saznati!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije