Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Minja Subota

Legendarni voditelj: Najsretniji sam bio u socijalističkoj Jugoslaviji

Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
1/3
25.09.2017.
u 12:32

Minja Subota voditelj kultne emisije "Muzički tobogan" u intervju govori zašto ne voli usporedbe s Robertom Redfordom i tko su mu najveće životne ljubavi...

Voditelj nekada popularne emisije "Muzički tobogan" Minja Subota dao je intervju za Nedeljnik u kojem je otkriozašto ne voli usporedbe s Robertom Redfordom i kada je bio najsretniji.

 

Na pitanje što ne volim u svom fizičkom izgledu 79-godišnji voditelj je odgovorio: - Ne volim što mnogi govore sa sličim na Roberta Redforda.  Čak su to izjavili i neki američki novinari poslije projekcije filma "Neposlušni". U mlađim danima su mi govorili da nalikujem Ripu Kirbyju i talijanskom kantautoru Peppino Di Capriju.

U intervju je kazao kako su mu najveće ljubavi života supruga Branka i sin Miloš, žao mu je što nema talent za slikarstvo, svojim najvećim uspjehom smatra svoju obitelj, a najviše mrzi neznanje i nerad. Novinar ga je pitao gdje se i kada osjećao najsretnijim, a legendarni voditelj je odgovorio sljedeće:

- U nekadašnjoj socijalističkoj Jugoslaviji. Danas se trudim svaki dan to postići ali ne uspijevam. Treba biti uporan.

Komentara 15

DU
Deleted user
13:29 25.09.2017.

Pa gdje nadete te sve yugonostalgicare?? Je, njemu je bilo dobro, nismo ni sumnjali. Moze li se u ovoj drzavi netko konacno koncentrirati na SADASNJOST i buducnost?!?

WC
wolf_cro
13:28 25.09.2017.

Znači, sad VL doslovno prenosi članke doslovno svakog srbijanskog tabloida? Pa dajte malo onda i članke iz poljoprivredne zadruge Čačka ili Rume. Mislim da je vrijeme da napustim ovaj portal. Ovo više nema veze s Večernjakom.

KR
kruti191
13:02 25.09.2017.

strašan člančić,AHAHAHAHA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije