Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pet sati

Milena Radulović na sudu do detalja svjedočila i plakala: 'Nije se zaustavljao'

Foto: IMDb
1/3
21.01.2021.
u 22:45

Izvor za medije kazao je kako je do detalja ispričala sjećanja, a objasnila je i kako su sva djeca od strane Aleksića trpjela uvrede i prijekore, ali je naglasila da to ne osporava činjenicu kako ih je u školi učio i dobrim navikama.

Srpska glumica Milena Radulović iznenadila je regiju kada je ispričala kako ju je profesor glume Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala samo 17 godina, a potvrdila je i kako nije bila jedina kojoj se to dogodilo. 

Od tada sve je više glumica izašlu u javnost sa sličnim iskustvima diljem regije, pa tako i u Hrvatskoj. Radulović je jučer stigla u Više tužiteljstvo u Beogradu kako bi dala izjavu nakon uhićenja Aleksića.

Prema pisanju tamošnjih medija, Radulović je stigla vidno blijeda i potresena.

Osim nje, još je 20 djevojaka podnijelo prijavu policiji, tvrdeći kako su i one bile njegove žrtve. Stoga se sada od svih uzimaju izjave koje će biti proslijeđene Višem javnom tužiteljstvu, koje će donijeti odluku hoće li protiv Aleksića proširiti istragu. 

Saslušanje je trajalo punih pet sati, a Radulović je stigla u pratnji odvjetnika Jugoslava Tintora i Denisa Bećirića, dok su je roditelji čekali ispred. Srpski Kurir piše kako se do najsitnijih detalja prisjetila užasa kroz koji je prolazila, a dok je pričala nije mogla ne zaplakati. 

Izvor za medije kazao je kako je do detalja ispričala sjećanja, a objasnila je i kako su sva djeca od strane Aleksića trpjela uvrede i prijekore, ali je naglasila da to ne osporava činjenicu kako ih je u školi učio i dobrim navikama.

- Ispričala je kako ju je prvi put Aleksić poljubio bez pristanka. Bila je u šoku, nije znala kako reagirati. On je to pravdao pedagoškim odnosom te ju je pod istim izgovorom u narednih nekoliko mjeseci silovao. Za nju je to bio veliki šok, ali je bilo jasno da o onome što joj se dogodilo godinama nije imala hrabrosti pričati. Bila je uplašena, on je toga bio svjestan i vjerojatno se zbog toga nije zaustavljao - kazao je izvor, a prenosi Kurir. 

Danas se nastavljaju svjedočenje drugih svjedoka. 

 

Ključne riječi

Komentara 9

VI
Vito
06:39 22.01.2021.

Počelo je počelo --- Objavljen članak o dječaku (16) kojeg je silovala psihologinja. Očito "netko" želi relativizirati stvarna ogađanja, jer tom članku nema komentiranja, zabranjeni, dok ovdje svi mogu komentirati. Koje li novinarske manipulacije .

KP
konzervativni_preporod
02:44 22.01.2021.

Tada joj nije smetalo kada je karijera bila u usponu.. zasmetalo tek sada.. inače za prosječnog potrošača pouka ovdje je da cijelu industriju i sve aktere treba izbjegavati i dobro paziti da se nekome od navedenih ne financira egzistenciju

Avatar Tombstone
Tombstone
00:45 22.01.2021.

A kaj ocekivati od takvih zemalja treceg svijeta? Kaj ocekivati od onih koji su bombardirali gradove, sela, crkve, bolnice, vrtice...kaj ocekivati od odgovornih za Ovcaru, Srebrenicu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije