Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni dizajner

Mijenjala mu pelene, a on joj darovao otok i vikinšku tvrđavu! 45 godina mlađa Sandra naslijedila bogatstvo

Foto: Profimedia
1/7
16.04.2024.
u 08:56

Roberto Cavalli prošlog je tjedna preminuo, a strani su se mediji raspisali o njegovu bogatstvu i tome što će 45 godina mlađa partnerica naslijediti

Modni mogul Roberto Cavalli preminuo je u 84. godini, a iza sebe je ostavio veliko bogatstvo. Tijekom života bio je u tri značajne ljubavne veze u kojima je dobio šestero djece. Nakon njegove smrti potegnulo se pitanje tko će naslijediti njegovo bogatstvo. Prva u redu za nasljedstvo je 45 godina mlađa Sandra Nilsson koja je sa slavnim dizajnerom bila u ljubavnoj vezi do njegove smrti. 

Dizajner se prije smrti pobrinuo da njegova partnerica bude i financijski osigurana te joj je poklonio vrlo vrijedan dar. Naime, Cavalli, čije se bogatstvo procjenjuje na 500 milijuna dolara, poklonio joj je vikinšku tvrđavu iz 11. stoljeća na privatnom otoku u Švedskoj. Imanje je procijenjeno na vrtoglavih dva i pol milijuna funti

Strani mediji dalje navode da se na otoku nalazi četverosobna vila, lovačka kuća, bazen i ostaci vikinške tvrđave, kao i golf-igralište. Svojedobno je Roberto isticao da mu je partnerica stalno pokazivala koliko ga voli, bila mu je na raspolaganju, a neki su mediji pisali i da mu je čak mijenjala pelene. Dizajner je čak prošle godine dobio i sina kojemu je dao ime svog pokojnog oca Giorgio.

– Beba, koja je rođena prije tjedan dana upravo ovdje u Firenci, prekrasna je i bilo je stvarno emotivno vidjeti je odmah nakon što se rodila. Zove se Giorgio, kao i njegov djed, moj otac kojeg su nacisti strijeljali kad sam imao četiri godine – kazao je Cavalli za magazin Novella 2000. Modni je dizajner, koji je izgradio pravo malo carstvo, u prvom braku sa Silvanellom Gianoni dobio sina Thomasa i kći Christinu, a s drugom suprugom Evom Marijom Duringer, s kojom je bio najdulje u ljubavnoj romansi, dobio je troje djece, Roberta, Rachel i Danielea. 

 

FOTO Bivša misica Ivana Delač i dizajenr Roberto Cavalli

1/23

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Podsjetimo, talijanska novinarka agencija ANSA prošlog je tjedna objavila vijest kako je u 84. godini preminuo talijanski dizajner Roberto Cavalli.  Život Roberta Cavallija obilježile su brojne bitke, kako poslovne, tako i na privatnom planu. Modni revolucionar rodio se ondje gdje je i skončao, 1940. u prekrasnoj renesansnoj Firenci, gradu koji je pružio utočište brojnim velikim genijalcima poput Dantea Alighierija ili Michelangela Buonarrotija. Ipak, tadašnje vremenske prilike bile su daleko od idealnih. U svijetu se zahuktavao Drugi svjetski rat, a njegove posljedice ostavile su trag i na Cavalliju.

Naime, potresen očevim preranim napuštanjem mladi Roberto nije progovorio o tome sve do svoje punoljetnosti. – Nisam imao lako djetinjstvo. Moj otac bio je s Nijemcima u srpnju 1944., u napadu na Castelnuovo dei Sabbioni. Bio je geodet, radio je u rudniku u Valdarnu. Nisam progovorio do svoje 18. godine. Ipak, život mi je kasnije bio naklonjen i nagrađen sam za sve – jednom prilikom se otvorio i pripovijedao o teškom djetinjstvu.

 

VIDEO: U 77. godini preminuo američki glumac i sportaš O. J. Simpson

Komentara 3

Avatar Aurel
Aurel
09:33 16.04.2024.

i što je tu čudnno??? pa UPRAVO zbog toga mu je i mijenjala pelene...

JA
japa
13:43 16.04.2024.

A tko je njoj mijenjao pelene?

PV
prcko.vita
09:50 16.04.2024.

Ima li tko da želi i meni da mjenja pelene, imam fantastičnu mirovinu koju nudim u nasljeđe, 325 eura, keš lova, ima se može se, Plenki mi omogućio vrhunskim mjerama, požurite dok nije Zoki preuzeo vlast, onda će biti još manje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije