Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera spota

Mia Dimšić šarmantnim vokalom osvaja i u pjesmi 'Sanjaj me'

mia dimšić
Foto: Promo
1/4
22.12.2016.
u 19:00

Ovom baladom koju potpisuje Vjekoslav Dimter pjevačica će se predstaviti na 64. izdanju Zagrebačkog festivala

Mia Dimšić, sjajna mlada Osječanka, predstavlja svoj novi spot za pjesmu "Sanjaj me" kojom će se predstaviti na 64. izdanju Zagrebačkog festivala.

Mia Dimšić pravo je osvježenje na hrvatskoj sceni. Neodoljivo šarmantnim vokalom, izuzetno simpatičnim nastupom te izvanrednim interpretativnim sposobnostima zaslužila je nagradu za najboljeg izvođača 2016. godine, koji joj je dodijelila Hrvatska diskografska unija.

Radijski eter osvojila je već prvim singlom "Budi mi blizu", a jedna od uvjerljivo najslušanijih pjesama u godini iza nas je "Život nije siv", za koju je Mia napisala i tekst i glazbu te osvojila simpatije slušatelja i kritičara, kao i radijskih urednika. Mia će novim singlom "Sanjaj me" sasvim sigurno nastaviti rušiti rekorde u slušanosti jer nova pjesma odiše svježinom te predstavlja kvalitativan pomak prema svjetskim trendovima u glazbi.

Prekrasna, emocijama nabijena balada autorsko je djelo Hrvata s američkom adresom Vjekoslava Dimtera, koji je uglazbio odličan tekst Damira Bačića. Za moderan, country aranžman i vrhunsku produkciju pobrinuo se Branimir Jovanovac, u čijem je studiju MAK u Gradištu pjesma i snimljena.

Ova sjajna balada dobila je i svoju videopriču u režiji Borisa Sekulića, kojem su u realizaciji spota pomogli Filip Tot i Filip Meštrović. Za Mijin styling u spotu pobrinula se blogerica Ljupka Tanevska.

Spot za ovu pjesmu odiše jakim emocijama te izvrsno prenosi Mijin senzibilitet koji očarava na prvi pogled. Njezin gotovo hipnotički glas i ozračje kojim pjesma odiše očarat će i najzahtjevnije glazbene sladokusce.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije