Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muke na poslu

Meštrović se zaglavio u dizalu pa iz njega odradio javljanje uživo

Davor Meštrović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
13.01.2015.
u 20:58

Voditelj je u staklenom dizalu zagrebačke Muzičke akademije ostao 28 minuta pa je javljanje za emisiju “Dobro jutro Hrvatska” odradio iz dizala

Nesvakidašnje javljanje uživo jutros je gledateljima emisije ''Dobro jutro Hrvatska'' priuštio Davor Meštrović. On se, naime, uputio u novootvorenu Muzičku akademiju kako bi izvijestio o početku nastave, no zbog tehničkih poteškoća javljanje je morao odraditi iz dizala. 

"Molim vas za mir u liftu, nemojte nikamo ići", rekao je Meštrović zaglavljenim studentima pa započeo s javljanjem.

 "Krenuli smo do petoga kata gdje nas očekuje profesor Sremec na satu saksofona. U jednom trenutku napravilo je bum-bum, onda se zatreslo i ostali smo u liftu."

Unatoč tome što do petog kata nisu stigli, voditelj je vrlo simpatično odradio javljanje uživo i ukratko upoznao gledatelje sa studentima Muzičke akademije, ali i sa svojom snimateljskom ekipom s kojom je zaglavio u dizalu.

"Želim puno uspjeha u radu studentima muzičke akademije, njihovim profesorima i nastavnicima i tehničkoj službi akademije koja će nas,nadam se, izvući", izjavio za kraj Meštrović koji se nakon 28 minuta uspio izvući iz dizala.

>>Kako je Davor Meštrović na trenutak izašao iz uloge bezazlenog voditelja

>>Davor Meštrović operirao benigni tumor u nosu

Komentara 2

DU
Deleted user
22:15 13.01.2015.

Zaglavio je, a ne zaglavio se. Zaglaviti u dizalu sam sebe ili se, sumanuto je.

BA
baniček
22:35 13.01.2015.

pa tek su "obnovili" ili izgradili zgradu, a već PUŠTA na sve strane...šta će se još dogoditi u sledećih godinu dana, samo da ne padne krov na saksafon ili trube na zadnjem katu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije