Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskrena i direktna

Mehun kritizira Doru: 'Znam da ste se potrudili, ali ništa bez BMW-a, Mercedesa i Porshea'

Foto: Instagram
1/8
29.02.2020.
u 13:19

I dok većina njih hvali atmosferu ima i onih koji smatraju da Opatija, a samim time i natjecanje nije ni sjena spektakla koji je nekada bio na Dori. Jedna od njih je i poduzetnica Snježana Mehun.

Večeras se u Opatiji održava izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije. Za odlazak na Eurosong bori se 16 izvođača, a svi oni već se nekoliko dana  u Opatiji spremaju za nastup. I dok većina njih hvali atmosferu ima i onih koji smatraju da Opatija, a samim time i natjecanje nije ni sjena spektakla koji je nekada bio na Dori. Jedna od njih je i poduzetnica Snježana Mehun koja je na svom Facebooku izrazila nezadovoljstvo noćnim životom u Opatiji. Svima je dala i jedan savjet kako bi manifestacija poput Dore privukla sve više ljudi u grad.

1/7

- Dragi moji kolege sa HRT znam da ste se jako potrudili oko našeg Eurosonga/Dore i da je sve super organizirano na najvišem nivou i ne ni ste Vi krivii ....ali dok ne krenu BMW, Mercedesi, Porshei makar i na Rumunjske table i ostale zvijeri prema Opatiji nije to, to, a za njima svi ostali! Ruku na srce nije do Vas, do Opatije je koja je je ubila noćni život. Nama Purgerima nikada nije bio problem provozat se makar na kavu "dole"! - poručila je Mehun s kojom su se složili neki od pratitelja.

Foto: Facebook/RTL

'Potpisujem', 'Uvijek iskrena i direktna', nizali su se komentari ispod objave.

Snježana inače u posljednje vrijeme sve više pažnje privlači i svojom vezom s austrijskim poduzetnikom  Franzom Schillingerom, a o njihovoj ljubavi nedavno je progovorila i za Ekran Večernjeg lista. -Od početka me podržavao u svemu što radim, isticao i bio ponosan pred svima, svojim poslovnim partnerima, obitelji, objavljivao na svojim društvenim mrežama moje slike potpuno nesebično i ponosno. To me oduševilo. Nije imao potrebu natjecati se sa mnom ni minorizirati me kao osobu koja radi i stvara, a s time sam se, nažalost, sretala u životu, kao i mnoge druge žene - kazala je Snježana.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar taqa
taqa
14:02 29.02.2020.

Kad si bila ti obična kumica, zvali su te Barica, A u firmi sad ti si šefica, svi te zoveju Barbara!

Avatar TamiFlu
TamiFlu
13:59 29.02.2020.

Slapetina

Avatar Pattern
Pattern
13:48 29.02.2020.

Je, dok pimpovi i qurvari ne krenu tamo, ni rospija nema. Nađe se pokoja kao mahunka, ali sve je to malo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije