Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon napisa o prekidu

Ljubav i dalje cvate! Goran Bogdan iz ruke nije ispuštao 12 godina mlađu Jovanu

29.02.2020.
u 11:50

Njihov zajednički dolazak mnoge je iznenadio s obzirom na to da je prije svega nekoliko dana Story objavio kako je ljubav između našeg glumca i 12 godina mlađe srpske kolegice nedavno pukla.

Projekcijom filma 'Otac' poznatog redatelja Srđana Golubovića sinoć je u Beogradu otvoren 48. filmski festival FEST. Glavna uloga u filmu pripala je našem Goranu Bogdanu koji je sinoć na premijeru stigao u društvu mlade glumice Jovane Stojiljković.

Njihov zajednički dolazak mnoge je iznenadio s obzirom na to da je prije svega nekoliko dana Story objavio kako je ljubav između našeg glumca i 12 godina mlađe srpske kolegice nedavno pukla. Goran i Jovana zaljubili su se na snimanju serije 'Senke nad Balkanom', a na jučerašnju premijeru stigli su zajedno držeći se za ruke i tako demantirali glasine o navodnom prekidu.

1/0

Podsjetimo, Goran je nedavno u Berlinu na 70. međunarodnom filmskom festivalu promovirao film "Otac" Srdana Golubovića i na crvenom tepihu pojavio se bez svoje djevojke Jovane Stojiljković s kojom je zadnjih mjeseci bio u vezi. Nedugo nakon toga Story je pisao kako su 39-godišnji Bogdan i njegova 12 godina mlađa djevojka navodno prekinuli nedavno.

Ni Jovana ni Goran nisu bili dostupni za komentar, ali sve do nedavno zajedno su se pojavljivali na premijerama i Jovana je često boravila u Zagrebu, kao što je i Goran često odlazio u njezin Beograd. Prva informacija o njihovoj vezi pojavila se prošlog proljeća, a zajedno su tada snimali i drugu sezonu serije "Senke nad Balkanom" koja će se u Hrvatskoj uskoro prikazivati na kanalu RTL Adria. Jovana je dvije godine prije veze s Goranom bila u vezi s košarkašom Bogdanom Bogdanovićem i šuškalo se kako će se zbog te ljubavi preseliti i u Ameriku, ali par na kraju nije uspio održati vezu na daljinu.

 

Komentara 1

Avatar Pattern
Pattern
12:02 29.02.2020.

Tja, njihov izbor. Šta nas to briga, ako im je lipo skupa, neka ih... Ma kog vi "palite"? 😁😁 aj ća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije