Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne predaje se

Meghan uzvraća udarac, uputila je palači i kraljici novi zahtjev

Foto: PA/Pixsell
1/7
15.03.2021.
u 10:41

Napeta je situacija između Meghan Markle i Buckinghamske palače, a američka glumica odlučna je da ovu bitku osvoji

Zaoštravaju se odnosi na relaciji Meghan Markle – Buckinghamska palača i izgleda da je američka glumica koja se udala za britanskog princa odlučila iz ove bitke izaći kao pobjednica. Nakon što su bivši zaposlenici vojvotkinje od Sussexa iznijeli optužbe o tome kako ih je maltretirala i tražila nemoguće od njih, sada je Meghan zatražila od palače dokaze i želi uvid u e-mailove koje je palača dobila od njezinih bivših zaposlenika u kojima iznose svoje optužbe.

Kako prenosi Daily Mail, Meghan je napisala pismo i adresirala ga na palaču te zatražila da joj pošalju e-mailove i SMS poruke u kojima se kraljevsko osoblje žali na njezino ponašanje. Meghan i Harry okupit će svoj tim odvjetnika koji će se baviti isključivo ovim slučajem, a kraljica Elizabeta razmišlja o tome da angažira neovisnu odvjetničku tvrtku koja će istražiti sve o optužbama na račun Meghan Markle i njezina ponašanja prema zaposlenicima dok je bila aktivna članica kraljevske obitelji. Bivši zaposlenici javnosti su ispričali kako je Meghan Markle stvorila toksično radno okruženje u razdoblju kada je postala članica kraljevske obitelji te je neke od zaposlenika dovela i do suza.

Otkako su Meghan i Harry dali intervju Oprah Winfrey u kojem su iznijeli poprilično šokantne optužbe jer su rekli kako su neki članovi kraljevske obitelji imali rasističke izjave vezane za njihova sina Archieja, odnosi između palače i Harryja i njegove supruge sve su napetiji. Britanski mediji pišu kako je ovo jedno od najtežih razdoblja za kraljicu jer, osim što se mora nositi s optužbama koje dolaze od Sussexa, zabrinuta je i za zdravlje svog supruga koji je još uvijek u bolnici.

 

Ključne riječi

Komentara 30

DO
domagoj1492
10:57 15.03.2021.

Harry, Harry , konju stari.... šta si ti napravio ?!

MA
mare0801
12:56 15.03.2021.

Ova luda je odlučila iskoristiti ozračje oko crnačke histerije, jadno i odvratno.

NI
NikoCro
11:28 15.03.2021.

Ne volim Kraljicu, Monarhiju niti Engleze, ali mislim da bi Kraljica i englezi trbali j mater ovoj americkoj kučketini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije