Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije očekivala

Beyonce ispisala povijest, a njezina urnebesna reakcija postala je hit na internetu

63rd Annual Grammy Awards in Los Angeles
Foto: CBS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/6
15.03.2021.
u 09:35

S četiri nova Grammyja i ukupno 28 u karijeri, Beyonce je postala nova rekorderka i s trona svrgnula Alison Krauss. Nakon što je preuzela nagradu za najbolju rap pjesmu s Megan Thee Stallion, voditelj Trevor Noah obznanio joj je informaciju koja je i samu Beyonce iznenadila.

Sinoć se u Los Angelesu održala dodjela najprestižnije glazbene nagrade Grammy. Najviše razloga za slavlje imala je Beyonce koja je ispisala povijest, a njezina reakcija koja je uslijedila nakon tog saznanja postala je hit na društvenim mrežama.

S četiri nova Grammyja i ukupno 28 u karijeri, Beyonce je postala nova rekorderka i s trona svrgnula Alison Krauss. Nakon što je preuzela nagradu za najbolju rap pjesmu s Megan Thee Stallion, voditelj Trevor Noah obznanio joj je informaciju koja je i samu Beyonce iznenadila.

"Želimo da svi znaju da se upravo dogodilo nešto povijesno na Grammyjima. S ovom nagradom Beyonce je dostigla rekord izvođačice s najviše osvojenih Grammyja u povijesti te općenito pjevača, bilo muškog ili ženskog, s najviše osvojenih Grammyja", izjavio je Noah, a Beyoncein iznenađeni izraz lica odmah je osvojio Twitter.

"Radim cijeli život, otkad sam imala devet godina. Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Ovo je tako magična noć", rekla je slavna pjevačica i zahvalila svojoj devetogodišnjoj kćerkici Blue Ivy s kojom je podijelila jednu nagradu.

63rd Annual Grammy Awards in Los Angeles Beyonce wins the Grammy for Best R&B Performance for "Black Parade" in this screen grab taken from video of the 63rd Annual Grammy Awards in Los Angeles, California, U.S., March 14, 2021. CBS/Handout via REUTERS - ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. NO ARCHIVES, NO SALES, MANDATORY CREDIT, NO NEW USES AFTER 0400 GMT 17/3/2021, NO BROADCAST USE, USE FOR GRAMMY RELATED COVERAGE ONLY CBS
Foto: CBS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 4

DI
Diesel
10:10 15.03.2021.

Tko slusa te njene Beyonce pjesme? Taylor Swift, what? Alison Kraus je za njih kraljica.

TA
tatacroata
13:42 15.03.2021.

Ma sve je OK, uspijesi Beyonce, Taylor Swift i ostalih ali me čudi zašto se nigdje u napisima ne spominje Thana Alexa (Tana Pavelić, Hrvatica iz New Yorka) čiji je album “Ona” nominirana za Jazz album godine? Možda i ona treba pokazati guzu kao vaše Nivesice, Maje, Severine i druge dropljače koje nemaju talenta a niti izgled.

K0
Konjina2.0
11:49 15.03.2021.

trash glazba za trash ljude ali eto, žena ima love za 100 života pa ko te jb

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije