Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šetnja s dogradonačelnikom

Mateo Kovačić odmara se u Dubrovniku, Stradunom šetao bez djevojke Izabele

mateo kovačić
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/11
12.07.2016.
u 14:45

S obzirom na to da je naš nogometaš većinu vremena proveo razgovarajući na mobitel, može se pretpostaviti da je uživao u slatkim razgovorima sa svojom dragom

Nogometaš Mateo Kovačić, nakon povratka s Europskog prvenstva u Francuskoj, odlučio je napuniti baterije u Hrvatskoj. Igrač Real Madrida trenutačno se odmara u Dubrovniku, gdje je snimljen u šetnji s dogradonačelnikom Željkom Ragužem.

U Dubrovnik je stigla i njegova nježnija polovica, predivna Izabela Andrijanić. S obzirom na to da je naš nogometaš većinu vremena proveo razgovarajući na mobitel, može se pretpostaviti da je uživao u slatkim razgovorima sa svojom dragom. 

 

We❤️Croatia

Fotografiju objavljuje Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

>>Prekrasna djevojka Matea Kovačića uživala s njim na Mikonosu

Komentara 7

KO
konzervativac
16:49 12.07.2016.

"Mateo Kovačić odmara u Dubrovniku". Ako je to vrlom novinaru tako važno mogao je nama željnim znanja objasniti što to Mateo odmara. Odmara li Mateo u Dubrovniku ruke, ili uši, ili glavu, ili jaja. Svašta!

BR
brigs
17:48 12.07.2016.

Glagol "odmarati se" je povratni glagol u Hrvatskom jeziku pa onda vas naslov treba biti : Mateo Kovačić SE odmara. Kakvi ste vi to novinari kada ste nepismeni? Zaposlite lektora pa vam se ovakve greske nece dogadjati!

FR
frenchy777
19:07 12.07.2016.

oooooopaa, vidi vidi cigara u lijevom džepu haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije