Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmorili se

Prekrasna djevojka Matea Kovačića uživala s njim na Mikonosu

mateo izabela
Foto: Instagram
1/6
14.07.2014.
u 18:35

Mateo Kovačić i njegova prekrasna djevojka Izabela Andrijanić proveli su ljetni odmor na grčkom Mikonosu...

Mateo Kovačić i njegova prekrasna djevojka Izabela Andrijanić proveli su ljetni odmor na grčkom Mikonosu. Par se odlično zabavio, a posebno je impresionirana otokom bila zgodna Izabela, koja je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s odmora.

Komentirala je i kako će joj srce dugo ostati vezano uz divno ljetovanje i Mikonos. Kovačić i Andrijanić u vezi su već duže vrijeme, a upoznali su se u crkvi.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Inter predstavio novi dres, Kovačić kao model

Komentara 35

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:14 14.07.2014.

Tako mlada a već pokazuje strahovit interes za tuđu imovinu, nema se tu šta reć nego bravo mala, a posebno zahvaljujem roditeljima na odgoju........samo me jedno zanima da recimo mali mateo prodaje papriku na dolcu bili joj se i onda onda toliko sviđo koliko joj se sad sviđa, eto toliko od mene.....nemojte se ljutit ja samo pitam.....

Ivan Štorga
22:18 14.07.2014.

U više navrata VL je pisao o odmoru naših reprezentativaca i to sve u pohvalnom smislu. Zašto VL ne objavi od čega se to oni odmaraju.

Avatar Trpimir
Trpimir
22:04 14.07.2014.

I ta je nazobala. Da je Mateo neki siromasni student koji preko ljeta radi na bausteli, ili zidar, ili cinovnik bas me zanima koliko bi bila zaljubljena. Lako je biti zaljubljen na Mykonosu u luksuzu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije