Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal

Maser iz Zagreba: I ja znam da Travolta voli dirati muškarce

Krešimir Abičić
11.05.2012.
u 17:00

Odvjetnik dvojice masera koje je glumac navodno dirao po spolovilu tvrdi da postoji još stotinu muškaraca spremnih izići u javnost sa sličnom pričom

Da brak Johna Travolte i Kelly Preston nije nimalo konvencionalan, šuška se već godinama, a o tome će, ako slučaj dođe do sudnice, uskoro svjedočiti najmanje dvojica masera iz Los Angelesa i Atlante, koji tvrde da ih je Travolta tijekom tretmana u siječnju milovao po penisu. Odvjetnik Okorie Okorocha, koji zastupa obje navodne žrtve, kaže da postoji još stotinu muškaraca spremnih izići u javnost sa sličnim pričama o zvijezdi. Bude li tako, bit će to najteži udarac za ugled, ali i bankovni račun 58-godišnje glumačke legende.

Travolta ima dokaze


Maseri u tužbi od bivšega klijenta traže odštetu od dva milijuna dolara – svaki. U isto vrijeme, američki portal TMZ objavio je da ima dokaze da je Travolta 16. siječnja, na dan kad je navodno seksualno uznemiravao masera u salonu za masažu na Beverly Hillsu, bio u New Yorku. TMZ tvrdi da su došli u posjed Travoltina računa iz newyorškog restorana u kojemu je jeo toga dana, a u obranu glumca ide i njegova fotografija snimljena u New Yorku. Johnov odvjetnik Marty Singer izjavio je da su obje optužbe lažne. No, fizioterapeut Krešimir Abičić, Hrvat koji je dvanaest godina u prestižnom newyorškom salonu masirao hollywoodske zvijezde, potvrdio nam je da bi priče njegovih kolega i te kako mogle biti istinite.

Treba ostati profesionalan

– Vjerujem kolegama koji su optužili Travoltu za seksualno uznemiravanje – kaže Abičić, koji je iz prve ruke čuo o homoseksualnim sklonostima glumca. U intervjuu koji je lani u ožujku dao Večernjem listu ispričao je da pamti zgodu otprije šest godina kad je Travolta došao k njegovu prijatelju na tretman i počeo ga pipkati.

– Moj je prijatelj bio u šoku. Na sreću, ja taj dan nisam radio – rekao je Krešimir tada, a danas dodaje:

– Objasnio mu je da ga to ne interesira, ali Travolta ga je nagovarao na seks. Nismo željeli da se naša imena nađu u skandalu. Ja sam čuvao prijateljevu tajnu, a on nije želio podići tužbu protiv Travolte. Svi su mi se smijali kad sam iznio tu priču, ali istina je izašla na vidjelo – kaže Abičić.

Iskusni maser, pod čijim rukama od lani mogu uživati i Zagrepčani u njegovu salonu, otkrio nam je kako se radnik treba ponijeti u neugodnim situacijama.

– Treba ostati profesionalan, objasniti klijentu svoje stavove, a ako se potpuno razodjenuo, pokriti ga plahtom – ističe Abičić. Bez obzira na seksualni skandal sa slavnim glumcem, dodaje, sina Tina podržao bi u odluci da krene njegovim stopama. – Posao fizioterapeuta ima puno pozitivnih strana, a jedna je da ljudima olakšavamo bol. Negativna su iskustva poput ovoga s Travoltom rijetkost

Ključne riječi

Komentara 3

TO
Toni50
17:23 11.05.2012.

Maseri u tužbi od bivšega klijenta traže odštetu od dva milijuna dolara – svaki. milovanje je skupo u americi e moj travolta kako se mesari žele obogatiti ali kako če dokazati ? Ako je pravosuđe kao kod nas i sve vjeruje-priželjkuje \"\"\"krunskim svjedocima\"\"\" onda je lako !

OB
-obrisani-
17:33 11.05.2012.

hehe pazi ovo maseri se bune. pa ako cemo iskreno ko normalan bi isao za masera? masiraju oni njega dodire tela vamo tamo a sada oce jos dva miliona od coveka!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:45 12.05.2012.

\" Prije šest godina objavljena je fotografija na kojoj se John i Jeff ljube u usta, a menadžer je objasnio da se glumac sa svima tako ljubi.\" -- To je kao da manager Joze Mraovica kaze da se on sa svima tako rukuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije