Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert iz snova

Marko Tolja: Sinatra je na scenu nosio viski, a ja, papak, vodu!

Marko Tolja 5
10.04.2010.
u 17:34

Tamara Loos Marka prije nije slušala, no otkad su zajedno u HTV-ovu showu “Zvijezde pjevaju” njegov glas joj je kraj uha svaki dan.

– Ljudi, ja sam prodao pet CD-a i nikad dosad nisam rasprodao koncert! – uzviknuo je u šali Marko Tolja kad je izašao pred prepuno gledalište zagrebačkog kazališta Komedija. Tamo je preksinoć, uz pomoć brojnih prijatelja s estrade, održao, kako kaže, koncert iz svojih snova. S obzirom na to da je tek četiri godine na sceni te da je za njega ovaj nastup bio veliki zalogaj, Tolja je čvrsto primio kormilo i poveo publiku na dvoipolsatni put.

– Frank Sinatra je nosio viski na scenu, a ja nosim vodu. Kad se rodiš papak, ostaneš papak – nastavio je 24-godišnjak s humorom. Potom je još više otpustio kočnice, što se posebno svidjelo voditeljicama Petri Nižetić i Ivi Šulentić te glumici Mariji Borić koje su njegove hitove ispraćale vriskovima i pljeskom.

– Slušam ga ponekad u autu, nije da mi swing kao takav uvijek paše, ali nekad zaista uživam. Zato ću zbog Marka otići i u London u Albert Hall, gdje će on nastupati kao gost na koncertu Olivera Dragojevića – otkrila nam je Iva Šulentić. Njezina kolegica s televizije, Tamara Loos Marka prije nije slušala, no otkad su zajedno u HTV-ovu showu “Zvijezde pjevaju” njegov glas joj je kraj uha svaki dan. Kako izgleda kad njih dvoje spoje pokazala je i preksinoć zapjevavši s Markom – “Piece of my heart” od Janis Joplin.

– Nisam bila ni svjesna da ću izaći pred publiku, mislila sam da će me panika uhvatiti tek pred izlazak. No nije bilo loše. Ipak neću otići u profesionalne pjevače. Sumnjam da će mi netko ponuditi ugovor. Dobro pjevam za amatera i to je to – kazala je Tamara.

Komentara 5

KO
korisnik05
13:38 11.04.2010.

A kaj, Sinatra je kao počeo i nakon godinu-dvije karijere postao jedan od najvećih pjevača na svijetu? Aha, malo morgen. Koliko znam, njemu je, kao i mnogima prije i poslije njega, trebalo desetak i više godina da se probije i da postane dovoljno slavan. Kakve veze ima jel se Tolja uspoređuje s njime? Kaj čovjek ne smije imat uzor? Još je Tolja i dobar kolko ima svakodnevno novih pjevača i pjevačica...Sasvim se OK drži čovjek...

OB
-obrisani-
21:43 10.04.2010.

Prije 3 mjeseca otvorila se nova prilika da se izvučete iz financijske krize. Ta prilika je www.gdi-wealth.ws. Ova web stranica pomogla je više od 400 ljudi da se spase od \"propasti\", tj. bankrota, a neki od njih ne samo da su se oduprli krizi, već su i osigurali mjesečne prihode veće od 8000 kuna! Ukratko, www.gdi-wealth.ws je pomogao mnogima da promijene svoj život. Zašto ne bi i VAMA?

OB
-obrisani-
19:31 10.04.2010.

Marko Tolja: Sinatra je na scenu nosio viski, a ja, papak, vodu! Ovaj lik se uspoređuje sa sinatrom a nije u stanju prodati 500 cd--PLJUC

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije