Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki tulum

Marko Tolja i Mario Petreković u Rijeci partijali do jutra

tolja i petreković (1)
Foto: Marin Levaj
1/12
15.05.2011.
u 15:32

S krilima i zaraznim osmjesima slavu su momcima ipak pobrale anđeoske hostese.

Samo tjedan dana nakon završetka showa „Zvijezde pjevaju“, našli su se u Rijeci srebrni Marko Tolja i brončani Mario Petreković, ovom prigodom u ulozi domaćina Axe partija u klubu Terminal. Tolja je slučajno navratio s društvom na piće pa su se dva novopečena prijatelja ugodno iznenadila naletjevši jedan na drugoga. Ipak, zapjevali nisu, ali je Tolja pozdravio veselu ekipu koja se bacala po podu izvodeći break dance majstorije. Za to je pak bio zaslužan DJ Bizzo Bodega iz hip hop dua Bolesna braća kojem je to bio jubilarni 50. nastup u Rijeci gdje ga oduvijek jako vole.

No, trima zvijezdama na jednom mjestu svu su slavu pobrale anđeoske hostese. S krilima i zaraznim osmjesima objašnjavale su ekipi pravila nagradne igre u kojoj su dečki trebali osvojiti što je moguće više djevojaka. Najuspješniji zavodnici osvojili su, osim gomile djevojaka i ulaznice za ljetni after beach festival u klubu Papaya na Zrću koji će se održati krajem srpnja.

I tako do jutra kada je pao dogovor da riječki domaćin Tolja popodne odvede Petrekovića te DJ-a Bizzu na slasni roštilj koji je svima nakon vesele noći bio dobro došao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije