Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljena glumica

Marijana Mikulić čestitala rođendan suprugu: 'Ja sam poklon kakav drugi mogu samo sanjati'

Foto: Instagram
1/6
18.01.2023.
u 10:23

Glumica Marijana Mikulić svom je suprugu Josipu javno čestitala rođendan, a ispod objave odmah su se zaredale čestitke mnogobrojnih pratitelja. "Josipe 'izdrži'. Sretan!" poručila je glumica Nataša Janjić Medančić. "Sretan rođendan, oboje ste za poželjet’!" nadovezala se Anja Šovagović Despot. "Sretan Josipe", poručio je Amar Bukvić.

Glumica Marijana Mikulić (41) posvetila je emotivne riječi svom suprugu Josipu u povodu njegova rođendana na svom Instagramu. U svojoj zadnjoj objavi Mikulić je suprugu poželjela sve najbolje i nasmijala mnogobrojne pratitelje. "Sretan rođendan! Znam da si ti svjestan da ti na svijetu ništa više ne treba kad imaš mene, poklon kakav drugi mogu samo sanjati. Glasna, uvijek u pravu, sve zna najbolje, pa bolju poželjet nemereš! Ali ipak te čeka i cheesecake i majica (koju san ti zaboravila stavit pod bor pa sad taman dobro došla). A punica ti je omogućila i kino jer će ona čuvat naše gremline. More li bolje?! Živio ti meni još sto godina", napisala je glumica uz nekoliko fotografija na kojima veselo pozira sa suprugom. 

Ispod objave odmah su se zaredale čestitke mnogobrojnih pratitelja. "Josipe 'izdrži'😉🥂sretan!!!" poručila je glumica Nataša Janjić Medančić. "Sretan rođendan, oboje ste za poželjet’!" nadovezala se Anja Šovagović Despot. "Sretan, Josipe", poručio je Amar Bukvić

Glumica i njezin suprug profesor te pročelnik katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu vjenčali su se 2005. godine te zajedno imaju trojicu sinova: Ivana, Andriju i Jakova. Sa suprugom i sinovima Marijana je prve dane 2023. godine provela u rodnoj Hercegovini i iako joj je 2023. godina počela s gripom i problemima, optimizam je nije napustio, a posebno je sretna što je sa suprugom i sinovima otišla na Brdo ukazanja u Međugorju. Slike je objavila na društvenim mrežama, a na jedan negativan komentar odmah je reagirala. Naime, jedna joj je pratiteljica napisala kako je mogla i obojiti kosu da joj se ne vidi sijedi izrast. Mikulić joj je na to poručila: "Znaš što ću ti reći, sretna sam da sam na nogama, i boli me briga za sijede." Marijana je sada ipak obojila kosu te se s cijelom situacijom odlučila našaliti, a objavila je i video iz frizerskog salona.

'‘Došao je i taj dan. Marijana je pofarbala sijede (nakon čak tri tjedna nefarbanja). Svijet je sada bolje mjesto. Marijana je bolja osoba i majka. A tek glumicaaaa. Ništa loše nema ni u revnom farbanju i servisiranju svega drugog na sebi, baš naprotiv, ja sve to volim, i godi mi, ali odavno ne robujem ničem. Sve to za mene postoji da bude meni na radost, a ne na opterećenje’', napisala je i nastavila: '‘Tako da kada me vidite urednu i sređenu – znači stigla sam. A kad nisam – nisam, i ne zamaram se. Puno mi je veća muka kad mi je duša nečista i kad sam loša osoba. Poljubac svima od purple poison Ivy'’.

VIDEO Vjekoslava Huljić: "U pjesmi sam ograničena, a u knjizi se mogu otkačiti i izmišljati do mile volje"

Ključne riječi

Komentara 14

ED
edvardl
11:33 18.01.2023.

Nekaj ne kužim, kaj ne živi s njim da mu čestita "uživo"?

KR
kritiko
13:36 18.01.2023.

serviraju nam razne bedastoče,koje nas uopče ne zanimaju

Avatar KlintClint
KlintClint
14:02 18.01.2023.

Glasna, puna sebe, nikad u pravu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije