Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crnogorski pjevač

Još jedan koji su mnogi čekali: Otkazan je koncert Bobana Rajovića u Splitu

Zagreb: U noćnom klubu Opera Boban Rajović održao promociju novog albuma Dito
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
18.01.2023.
u 08:30

Popularni crnogorski pjevač Boban Rajović  2016. rasprodao je splitsku Spaladium Arenu, a kasnije i zagrebačku. Tada je u prepunoj zagrebačkoj Areni ova zvijezda dulje od tri sata redala hit za hitom, a publika ga ništa manje vatreno nije prestajala pratiti od prve do zadnje pjesme.

Otkazan je koncert Bobana Rajovića (51) koji se trebao održati 18. veljače 2023. u velikoj dvorani Gripe u Splitu. Spektakl je otkazan, navodno, iz tehničkih razloga, piše Dalmatinski portal

Inače, popularni crnogorski pjevač Boban Rajović  2016. rasprodao je splitsku Spaladium Arenu, a kasnije i zagrebačku. Tada je u prepunoj zagrebačkoj Areni ova zvijezda dulje od tri sata redala hit za hitom, a publika ga ništa manje vatreno nije prestajala pratiti od prve do zadnje pjesme. Na koncertu koji je sam Boban opisao kao krunu njegove karijere pridružili su mu se i njegovi prijatelji koje je do samog početka koncerta držao u strogoj tajnosti jer, kako je i najavio, nije želio da netko i slučajno pomisli kako preko imena kolega puni arene u regiji. 

Duško Kuliš, Rasta, Kristina Ivanović i kraljica balkanskog folka Dragana Mirković nisu skidali osmjeh s lica vidjevši te tisuće i tisuće mladih Zagrepčana kako skandiraju Bobanovo ime, a njihove gostujuće izlaske na binu pozdravljaju i ispraćaju ovacijama.

– Tresem se. Eto, to vam mogu reći kad me pitate kako se osjećam kad sam sišao s bine. Nije to strah, nije euforija: to je naprosto adrenalinski šok koji neću zaboraviti dok sam živ. Ovo je najsretnija večer u mom životu. Zagrepčanke i Zagrepčani; te tisuće i tisuće mladih ljudi, vidjeli ste sami, generacija moje djece, pokazali su večeras kako svi zajedno možemo biti ujedinjeni u glazbi i pozitivnoj energiji te stvoriti ovako vatrenu atmosferu. Hvala Zagrebe, ispunili ste mi srce najljepšim osjećajima – kazao je crnogorski superstar ne mogavši na kraju suspregnuti suze radosnice.

Nakon koncerta popularni pjevač i njegovi gosti proživljavali su nove slatke brige; dulje od dva sata strpljivo su se fotografirali sa svim obožavateljima, a i čekali da iziđu autima s parkirališta Arene jer bilo je toliko vjernih fanova koji su ih darivali mnogim slatkim poklonima, čokoladama, plišanim igračkama te mnogim vlastitim kreacijama.  

Dvije godine kasnije Boban je nastupao u Đakovu, a taj koncert prekinut je zbog dojave o bombi. Policija je nakon dojave o bombi ispraznila cijeli klub, a koncert je nastavljen poslije dva sata ujutro.

Boban se jednom prilikom izjasnio i o tome kako su se mnogi pitali što se dogodilo da je uspio rasprodati Arenu u Splitu. 

– Tek nakon mog koncerta u Splitu počele su se raditi nekakve sociološke analize i pitati kako je moguće da sam rasprodao Arenu u Splitu. Ja se ne zamaram time, pjevam zabavne pjesme koje se sviđaju mladima u cijeloj regiji – rekao je. 

VIDEO Glazbenik se razvodi nakon 12 godina braka, s uskoro bivšom suprugom bio je u vezi 22 godine

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
10:26 18.01.2023.

Bojan i Puljkovi su razičarani.

DU
Deleted user
10:25 18.01.2023.

Teška tuga među splitskim poklonicima istočnog melosa.

ZV
zvezdomor
09:15 18.01.2023.

zabranit takve sajmove primitivizma a takvu mladež cjepit odmah pfizerom 3 doze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije