Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo zlostavljanje

Mariah uskoro na sudu, tjelohranitelj je optužio za seksualno uznemiravanje

Mariah Carey
Foto: Reuters
1/3
08.11.2017.
u 16:00

Michael Anello tvrdi da mu pjevačica duguje novac i da ga je često vrijeđala i seksualno uznemiravala.

Mariah Carey mogla bi se uskoro naći na sudu i to zahvaljujući svom bivšem tjelohranitelju koji pjevačicu optužuje za seksualno uznemiravanje i vrijeđanje.

Michael Anello i njegov odvjetnik pripremaju tužbu u kojoj poznatu pjevačicu optužuju da ga je oštetila za novac na koji je računao, a koji mu je Mariah ostala dužna i koji mu je ugovorom bio zajamčen.

Anello kaže kako je Mariah bila jako bezobrazna prema njemu i njegovim kolegama i nazivala ih nacistima i arijevcima. Tjelohranitelje je i seksualno uznemiravala i jednom prilikom kada su bili na jednom putovanju pozvala ga je u svoju sobu s molbom da joj pomogne oko prtljage.

Kada je došao u sobu zatekao je Mariah u prozirnom negližeu ispod kojeg nije imala ništa. Mariah zna da joj bivši zaposlenik priprema tužbu i odlučila mu je ponuditi novac kako bi izbjegla sud, ali Michael ne odustaje i za pravdu će se boriti na sudu. 

VIDEO: Botoks uništio lice slavnih glumica

Komentara 6

GO
goronja
16:19 08.11.2017.

Joj da bar mene seksualno uznemirava, nebi se žalio, samo daj

DE
deda1234
16:47 08.11.2017.

Zakaj mene takva nece zlostavljat!

MA
mario80
21:51 08.11.2017.

Bijo sigurno neki mali pedercic :-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije