Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvreda za rock

Danijela Dvornik o pjesmi Lane Jurčević i Mejaša: Čista prostitucija

Foto: Pixsell
1/5
02.11.2017.
u 11:07

Danijela se na Facebooku osvrnula na novu pjesmu Lane Jurčević i Mejaša koja se promovira na društvenim mrežama kao tambura, sex i rock...

Lana Jurčević s tamburašima iz sastava Mejaši snimila je spot za zajedničku pjesmu "Duplo slađe", a na ovu suradnju i spot na Facebooku se osvrnula Danijela Dvornik.

– Tambura, sex i rock, tako glasi najava za video do Lane J. i tamburaša koji mi stalno dolaze u newsfeed. Ne želim znati, čuti, ni vidjeti tu kombinaciju. Jadan rock što ga je snašlo! Čista prostitucija – napisala je Danijela na Facebooku, a s njom su se složili i neki od njezinih pratitelja na  Facebooku. 

 

 

Lana Jurčević ovih je dana bila i na meti kritike splitskog redatelja Žare Batinovića. Naime, on je komentirao objavu Zorana Škugora koji je na fejsu napisao kako je Lana počela kao pop pjevačica, a sad je s tamburašima. Na tu objavu Batinović je komentirao sljedeće: Počela je obučena. Sad je gola fu...a.

Lana Jurčević na ove komentare nije ništa rekla. 

VIDEO: Botoks uništio lice slavnih glumica

Komentara 36

Avatar comandante
comandante
12:00 02.11.2017.

na stranu Lana ali zašto dajete prostor nekome tko je po zanimanju nečija udovica?

DU
Deleted user
11:37 02.11.2017.

Sada i drogeraši postaju mjerilo vrijednosti! Šta joj kći radi u Engleskoj?

TR
trunjo
12:13 02.11.2017.

Dok god dotična ne napravi svoj album i proda ga u respektabilnom broju NEMA pravo komentirati druge....to što je bila supruga vrhunskog izvođaća NE DAJE JOJ TO PRAVO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije