Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još se snima

Margot Robbie postala je najplaćenija holivudska glumica zbog uloge u ovom filmu

Foto: Reuters/Pixsell
1/12
22.07.2022.
u 23:30

Njezin kolega, Ryan Gosling (41) koji u tom filmu glumi Kena, za tu će ulogu dobiti jednak iznos zbog čega su zauzeli isto 16. mjesto na Varietyjevom popisu najvećih zarada u Hollywoodu.

Trenutno se snima film Barbie, a upravo je on glumici Margot Robbie donio status najplaćenije ženske glumice. Naime, Robbie za tu ulogu dobiva 12.5 milijuna američkih dolara, čime je premašila prethodni honorar od 10 milijuna dolara za film 'Birds of Pray' iz 2020. u kojem je glumila Harley Quinn.

Njezin kolega, Ryan Gosling (41) koji u tom filmu glumi Kena, za tu će ulogu dobiti jednak iznos zbog čega su zauzeli isto 16. mjesto na Varietyjevom popisu najvećih zarada u Hollywoodu.

Druga najplaćenija glumica je zvijezda serije 'Stranger Things', glumica Millie Bobby Brown (18), koja je za glavnu ulogu u filmu 'Enola Holmes 2' plaćena 10 milijuna dolara.

Na prvom mjestu najplaćenijeg glumca nalazi se Tom Cruise (60) zahvaljujući svom blockbuster hitu 'Top Gun: Maverick'. Nakon njega je Will Smith (53) sa zaradom od 35 milijuna dolara za film 'Emancipation' te Leonardo DiCaprio (47) koji je za film 'Killers of the Flower Moon' dobio 30 milijuna dolara.

VIDEO>>Chris Rock, Matthew McConaughey, 'Borat', Woody Harrelson uživaju na jahti kod Dubrovnika!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije