Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao scena iz filma ''Malena''

Tatjana Dragović (44) pokazala besprijekornu liniju u haljini s prorezima: 'Zasjenila si ljepote Dubrovnika'

Foto: Instagram
1/13
22.07.2022.
u 15:26

Najnovija objava oduševila je njezine brojne pratitelje, a javila se i pjevačica Jelena Rozga koja je ispod fotografije ostavila emotikon vatrice te joj tako poručila da izgleda sjajno. ''Jao ovo mi je kao ona scena iz filma Malena, kada prođe ulicom, a svi pogledi u nju'', ''Lijepo'', ''Predivna'', ''Wow'', ''Ljepotica'', ''Zasjenila si ljepote Dubrovnika'', ''Kako si zgodna T'', ''Kao da neki film snima'', samo je dio komentara.

Bivša manekenka Tatjana Dragović (44) ne prestaje oduševljavati svojim izgledom. Dragović je sada na svom Instagram profilu objavila video snimljen na dubrovačkim ulicama i ponovno oduševila pratitelje. Odabrala je crnu midi haljinu s izrezima koja je naglasila njezinu besprijekornu liniju, a kombinaciju je upotpunila sandala i upečatljivom torbicom s cirkonima.

Najnovija objava oduševila je njezine brojne pratitelje, a javila se i pjevačica Jelena Rozga koja je ispod fotografije ostavila emotikon vatrice te joj tako poručila da izgleda sjajno.

''Jao ovo mi je kao ona scena iz filma Malena, kada prođe ulicom, a svi pogledi u nju'', ''Lijepo'', ''Predivna'', ''Wow'', ''Ljepotica'', ''Zasjenila si ljepote Dubrovnika'', ''Kako si zgodna T'', ''Kao da neki film snima'', samo je dio komentara.

Inače, Tatjana je nedavno oduševila pratitelje fotografijom na kojoj je pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu boje kože koji je naglasio njezinu vitku figuru, a otkrila je kako vrijeme trenutno provodi u Dubrovniku. Fotografija na kojoj je pozirala bez trunke šminke oduševila je njezine brojne pratitelje, a javili su se i poznati Hrvati, novinarka Fani Stipković i Neven Ciganović.

Podsjetimo, u jednom intervju koji je dala za portal Cover Style Tatjana je pričala o svojim beauty ritualima i dotakla se i teme kozmetičkih tretmana i zahvata i otkrila svima što je isprobala od toga i što joj se pokazalo najboljim u očuvanju mladolike kože. 

- Isprobala sam vitaminske koktele i tretmane krvnom plazmom. Zaključila sam da pravilnom njegom, ali naravno onom koja uključuje aktivne sastojke kao sto su vitamin C, retinol te kiseline mogu postići jednaki učinak. Ono u što smatram da se isplati investirati su tretmani zatezanja kože lica Hifu aparatom na koje odlazim kod svoje dermatologice dr. Nevia Delale. - rekla je tada Dragović.  

Dodajmo da je bivša manekenka majka troje djece: kći Amber Marije (19) i sina Emanuela (14) koje je dobila u braku s tenisačem Goranom Ivaniševićem i kćeri Luce (7) koje ima s glazbenikom Vlahom Arbulićem (32).

VIDEO Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali se u Las Vegasu: 'Ljubav je bila strpljiva 20 godina...'

Ključne riječi

Komentara 10

IC
ICCO
15:51 22.07.2022.

Kad bi nas konačno oduševili I prestali svaki dan bombardirati neselektivno njezinim plastičnim slikama.

DU
Deleted user
16:43 22.07.2022.

"Zasjenila si ljepote Dubrovnika." Plastificirana je zasjenila ljepote Dubrovnika? Da, posebno kad se osmjehnula onim plastičnim usnama, ružnijeg osmijeha (izuzev Severininog, sestre joj po plastici) nisam vidjela.

DU
Deleted user
17:05 22.07.2022.

'Zasjenila si ljepote Dubrovnika'.....Pa kako usporediti Dotičnicu i recimo tvrđavu Minčeta? Nikako. Jer Minčeta je obla, punija ,dobro građena i bez stalnih građevinskih radova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije