Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primijetili čudan način na koji drži dijete

Manekenku oštro napali zbog majčinstva, osudio je i poznati voditelj: 'Ne bi trebala poticati pratitelje na to'

Foto: Instagram
1/15
12.06.2021.
u 21:30

Manekenka je pozirala u bikiniju držeći sina u rukama, a čim je objavila fotografije, mnogi su primijetili način na koji drži dijete.

Manekenka Emily Ratajkowski početkom je ožujka rodila svoje prvo dijete, sina Sylvester Apollo Bear, a to je nije spriječilo da objavljuje provokativne fotke u kupaćem kostimu, baš kao i prije trudnoće, ali i tijekom. 

No, posljednje njezine fotke našle su se na meti kritičara. 

Manekenka je pozirala u bikiniju držeći sina u rukama, a čim je objavila fotografije, mnogi su primijetili način na koji drži dijete.

Foto: Hrvatski hrvački savez

"Moraš mu držati glavu", "držiš dijete kao vreću riže", počeli su komentirati, a ona je odmah potom isključila komentare pod fotkom. No, to ih nije spriječilo da nastave komentirati na Twitteru pa su nastavili pisati: "Nosi to jadno dijete kao torbicu", "Dijete drži kao da je ručnik za plažu, a onda zabrani komentiranje".

Foto: Hrvatski hrvački savez

Poznati britanski voditelj Piers Morgan, poznat po svom britkom jeziku, također ju je osudio za to.

"Ovako se ne nosi dijete i ne bi trebala poticati milijune svojih pratitelja da rade isto. Rado ću ti udijeliti koji savjet ako treba", napisao je.

Manekenka se o optužbama još nije javno oglasila. 

VIDEO: Željko Bebek nam je otkrio koje mu je pravo ime: 'Nitko me tako ne zove'

Ključne riječi

Komentara 2

IM
Immanuell
02:27 13.06.2021.

Volio bih da mi netko objasni što je na ovoj slici npr provokativno. Ženska je zamalo rahitična koliko je mršava, a kroz prolaz između skupljenih nogu može proći auto. Dijete joj je samo ukras očigledno, jedno od sredstava za promociju, zato joj i nije bitno kako ga nosi. Provokativna slika u bikiniju bi bila kad bi na slici bila zanosna ekstra zgodna i privlačna mlada žena. Ovo je zapravo tužno.

MA
Markhan
22:43 12.06.2021.

Ova je turbo glupa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije