Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedavno postala majka

Manekenka i djevojka Dinamovca obračunala se s kradljivcima njena BMW-a: 'Auto se ne mora naći, ali pravda će biti zadovoljena'

Foto: Instagram
1/18
12.04.2022.
u 12:34

Nedavno su joj ukrali njezin plavi automobil marke BMW, a Anđela se sada kradljivcima obratila na Instagram Storyju

Sinjska manekenka Anđela Šimac (25) posljednjih mjeseci živi u Poljskoj sa svojim dečkom, bivšim nogometašem Dinama Lirimom Kastratijem (22) koji trenutačno igra za poljski klub Legiju. Par je nedavno dobio i kćer koju je Anđela na svijet donijela u jednoj privatnoj zagrebačkoj poliklinici nakon što je dramatično pobjegla iz poljske poliklinike.

Nedavno su joj ukrali njezin plavi automobil marke BMW, a Anđela se sada kradljivcima obratila na Instagram Storyju.

"Uživajte u ukradenom autu dok 'sudbina' ne pokuca na vrata. Auto se ne mora naći, ali pravda će biti zadovoljena, a taj osjećaj je najslađi", poručila je bijesno Anđela u Storyju koji je u međuvremenu izbrisan.

Inače, Anđela je prvotno trebala roditi u Poljskoj, u Varšavi, no par se tik pred porod zbog neugodnog iskustva iz jedne poljske privatne klinike uputio u Hrvatsku. Anđela je o svemu progovorila na svom Instagram Storyju i otkrila što se točno dogodilo da je s trbuhom do zuba odlučila krenuti na desetsatni put prema Hrvatskoj.

– Sinoć od sreće i veselja do današnjeg putovanja u Hrvatsku. Glavni grad, privatna bolnica, a unutra samo jedna sestra priča engleski. Ta sestra mi tri puta uništi venu na tri mjesta. Četvrti put uspije, ali ruku nakon toga ne osjećam. Žalim se, plačem, bezobrazni su prema meni. Šalju glavnog doktora koji ne zna ni riječ engleskog. Nakon isplakanih suza na vlastitu odgovornost napuštam odnosno bježim iz bolnice. Imam sada 10 sati puta jer u avion nažalost više ne mogu, ali samo sam zahvalna poliklinici u Zagrebu što su me odlučili primiti odmah!!! Nadam se da će netko naučiti na mojim greškama da ne pokuša roditi u 'lijevim' zemljama, među kojima je Poljska i zato ovo pišem. I da, Hrvatska iznad svega – zaključila je Šimac. 

Anđela i Lirim trenutačno žive u Poljskoj gdje on igra za klub Legiju. Za ljubav Anđele i Lirima doznalo se sredinom siječnja pretprošle godine kada se Sinjanka na Instagramu pohvalila proslavom rođendana svoga dečka. Njihova veza nije uvijek bila savršena i par je imao dosta turbulentan odnos, a u travnju prošle godine su i prekinuli zbog Lirimove ljubomore. Prekinuli su nakon što je procurio video otprije dvije godine u kojem Anđela plače dok talijanski nogometaš Mario Balotelli, s kojim je nekada bila u vezi, nezainteresirano igra PlayStation.

VIDEO>>Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": "Moja doza stresa u kojoj uživam!"

Komentara 4

CE
Cekercina
12:53 12.04.2022.

Pitam se cime se ova baci da zaradi za ovakav auto? mora da se ubija samo na jednom mjestu... :)))

ST
Starotopoljanin
12:37 13.04.2022.

Covije e,kastrati,zar se ti ne sramis da zi vissa plasticnom lutkom.samo su kosti prirodne,sve ostalo u turskoj napravljeno.

VJ
vjekoslavkatalina
14:08 12.04.2022.

ovo je prijetnja...ova ima neku vezu sa mafijom..mozda i albanskom ...posto joj je kastrati decko..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije