Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila i snimku nastupa

Albina Grčić javila se nakon 'Plesa sa zvijezdama': 'Dugujem javnu ispriku'

Foto: Instagram
1/6
12.04.2022.
u 09:24

Splitska pjevačica Albina Grčić ispričala se svom plesnom partneru i otkrila kako joj je teško palo što s njim neće plesati u idućoj emisiji.

U nedjeljnoj epizodi showa ''Ples sa zvijezdama'' pjevačica Albina Grčić (23) i njezin plesni partner Mario Ožbolt plesali su rumbu za koju su dobili same pohvale i ukupno 33 boda od žirija. “Bilo je sve divno, stvarno jako dobro. Najljepša stvar mi je bila vaš kontakt. Kad plešeš s partnerom. on ti je sve i večeras je to bilo tako”, istaknuo je Barberić.

“Jako lijepe podrške, dopala mi se ljubavna priča, a bilo je i strasti između vas. Drago mi je da mogu danas reći da je vaš ples bio jako dobar”, komentirala je Larisa.

“Ovu Albinu čekali smo i dočekali. U svakom trenutku ovog plesa pokazala si snagu i ranjivost, sad samo tako dalje i samo naprijed”, potaknula ih je Franka. “Imam osjećaj da si se dosta dobro snašla u rumbi i to posebno s emotivne strane. Tehnički si bila stabilna, što je odlično, ono što bih trebao samo malo napomenuti jest da bi trebala poraditi na stopalima”, konstruktivan je bio Ciboci.

Odmah nakon svoje izvedbe Albina se javila na Instagramu i svom plesnom partneru uputila javnu ispriku. "Napokon sam došla na svoje. Ali uf prošli tjedan, dugujem javnu ispriku Mariju za negativu i paniku na treninzima da nećemo stići. Sve se stiglo, sve je silo na svoje, na najbolji mogući način. Malo mi je sad teško palo što nas mijenjaju, al' bit će to jedan novi izazov za nas", napisala je Albina i dodala da je uživala u njihovoj suvremenoj rumbi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Podsjetimo, emisiju su u nedjelju napustili Ivana Čuljak i njezin partner Ivan Jarnec. U uzbudljivim eliminacijama pete emisije uživo bili su Asim i Nika, Bojana i Gordan te Ivana i Ivan. Žiri je od ispadanja spasio Bojanu i Gordana. Publika je svojim glasovima odlučila da u daljnje natjecanje ne idu Ivana i Ivan koji su otplesali ove nedjelje svoj posljednji ples u showu ”Ples sa zvijezdama”, a njihov jazz je zaslužio 21 bod od žirija. Voditelji Igor Mešin i Maja Šuput na kraju emisije najavili su da će ovaj tjedan zvijezde morati uvježbati koreografiju s drugim plesnim mentorom, s kojim će nastupiti u šestoj emisiji showa. Sljedeća je emisija specijalno uskrsno izdanje u kojem nema ispadanja, no žiri će i dalje ocjenjivati, a gledatelji glasati za svoje favorite. Oni s najviše bodova u sljedećoj emisiji dobit će dva boda koji se prebacuju u emisiju poslije uskrsne.

VIDEO Maja Šuput javila se nakon "incidenta" s haljinom: Moja doza stresa u kojoj uživam

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije