Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI MILIJUNE

Majka sestara Kardashian optužena za seksualno zlostavljanje: 'Stavila mi je ruku na prepone'

11-08-07 Peoples Choice Awards Nominations and Party
Foto: SBM/PictureLux/PIXSELL/PictureLux/PIXSELL
1/3
02.10.2020.
u 07:00

- Kris kategorički poriče da se ikad ponašala neprimjereno prema tužitelju. Zaštitar je radio ispred kuće i nikada nije ni ušao u Krisinu kuću, kazao je Singer, inače  poznat po tome što je branio bogate i slavne

Kris Jenner (64), majka popularnih sestara Kardashian, nova je u nizu slavnih osoba optuženih za seksualno napastovanje. Kako piše sky news, nju je optužio bivši tjelohranitelj za neželjeni kontakt. kako stoji u optužnici, ona je masirala njegov vrat, ramena i ruke, a zatim mu je stavila ruku na prepone.  Neimenovani tjelohranitelj također tvrdi kako je Jenner "pokazala dijelove svog tijela na nepristojan ili sugestivan način".

Marty Singer, odvjetnik Kris Jenner, žestoko je opovrgnuo sve optužbe na račun njegove klijentice. 

- Kris kategorički poriče da se ikad ponašala neprimjereno prema tužitelju. Zaštitar je radio ispred kuće i nikada nije ni ušao u Krisinu kuću, kazao je Singer, inače  poznat po tome što je branio bogate i slavne. 

11-08-07 Peoples Choice Awards Nominations and Party
1/5

- Nakon što je zaštitar u više navrata uhvaćen kako spava u svom automobilu dok je bio na poslu, od zaštitarske tvrtke zatraženo je da ga ubuduće ne dodjeljuje za rad tamo, dodao je SInger. 

Zaštitar je osim Kris Jenner tužio i svoju zaštitarsku tvrtku, jer navodno nije stala uz njega.

- On nikada nije podnio žalbe svom poslodavcu na Krisa dok nije izmislio ovu smiješnu tvrdnju, kazao je odvjetnik Singer. 

Pogledajte Podcast Večernjeg lista s Joškom Čagaljem-Jolom

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
07:18 02.10.2020.

Kris kategorički poriče da se ikad ponašao...ponašao? Zna li se što je Kris, muško ili žensko?

SE
sesvečan7
09:11 02.10.2020.

...kao da je jedina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije