Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisiljena je

Posluga bijesna na kraljicu, prvi put u 33. godine učinit će nešto što će njima otežati sve

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
01.10.2020.
u 10:32

Nakon što obavi sve dužnosti u Buckinghamskoj palači, kraljica Božić obično provodi u Sandringhamu, no zbog epidemiološke situacije vjerojatno će ostati u dvorcu Windsor, prvi put u 33 godine

Sluge kraljice Elizabete razbjesnili su se kada su doznali da bi trebali ostati na kraljičinu dvoru tijekom Božića te da neće smjeti ići kući obiteljima, a sve kako bi smanjila rizik od zaraze koronavirusom.

1/7

Dvadesetak zaposlenika zbog toga se pobunilo jer im kraljica želi onemogućiti da blagdane provedu s obitelji i to čak na četiri tjedna. 

 

"Kraljica je bijesna, ali radnici ne odustaju. Žele joj biti odani, ali smatraju da se od njih previše zahtijeva", rekao je izvor za The Sun.

Nakon što obavi sve dužnosti u Buckinghamskoj palači, kraljica Božić obično provodi u Sandringhamu, no zbog epidemiološke situacije vjerojatno će ostati u dvorcu Windsor, prvi put u 33 godine.

Kraljevski glasnogovornik rekao je da kraljica namjerava smanjiti broj zaposlenika tijekom Božića, no morala bi donijeti tešku odluku o tome koga pozvati na božićnu večeru ako trenutačna ograničenja ostanu na snazi do tada. 

Ključne riječi

Komentara 3

AL
alfagt2015
10:59 01.10.2020.

zar i ta sotonistica slavi božic

DU
Deleted user
10:45 01.10.2020.

Evo, uložio 10 minuta vremena, a onda: Vaš komentar sadrži nepodoban ili uvredljiv sadržaj. Molimo držite se pravila komentiranja. I šta to uopće znači "nepodoban sadržaj" kad bi trebalo biti slobode govora? I koga se vrijeđa? Znači uzalud. Vecernji list, srami se!

LI
lietuva
11:00 01.10.2020.

Prvi put u "trideset treće" godine? Zašto točka poslije 33?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije