Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sa snimanja

Lokas otkriva: Lik Sandre Lončarić raspleće radnju cijele serije ‘Nestali’

Foto: Clinica studio
1/8
21.06.2019.
u 07:00

Ekipa serije 'Nestali' borila se zadnjih dana s promjenama vremena, a nakon što su snimili sve dnevne očekuje ih i snimanje noćnih serija, a na setu će ih možda posjetiti i Goran Višnjić...

HRT u suradnji s producentskom tvrtkom Clinica Studio snima seriju “Nestali”, koja prati priču o šestorici hrvatskih vojnika koji su desetak dana uoči Oluje, nakon vojne operacije ograničenog zahvata, ostali iza neprijateljskih linija odsječeni od svoje jedinice...
Scenarist serije Joško Lokas otkrio nam je u kojoj je fazi snimanje.

– Završili smo sa snimanjem dvije trećine materijala, svih dnevnih scena. Pred nama su noćne scene serijala. Za potrebe snimanja pregledano je oko 120 lokacija, a u uži izbor ušlo ih je 80-ak. Dosad smo “potrošili” većinu iz užeg izbora koje obuhvaćaju Park prirode Velebit i NP Paklenica, i to od Velikog Rujna do kanjona Zrmanje – objašnjava Lokas i dodaje kako je osnovna karakteristika tog snimanja nevjerojatna promjena vremena.

– Nekim se danima odjeća koju nosimo natapala kišom i sušila na nama, i to po nekoliko puta, ali to naš posao čini najdivnijim na svijetu. Moram pohvaliti te ljude koji svaki dan, bez obzira na uvjete, po 12 sati predano rade – kaže Joško. Dodatno su im, ističe, svaki dan u gostima poskoci i krpelji.

Foto: Clinica studio

– Snimanje to vodi u nekoliko različitih izazova koji se događaju ispred, ali i iza kamere. Cijelo vrijeme imamo potporu Zadarske županije, Grada Zadra i Ureda za film Zadar tako da je lijepo imati takvu podršku u tako velikom projektu. Redatelj Kristijan Milić i direktor fotografije Mirko Pivčević uz redatelja Gorana Rukavinu, u tom suludom ritmu hvatanja broja scena potrebnih za snimanje taj izazov čine još većim.

Glavni ženski lik igra Sandra Lončarić, a Lokas ne želi otkrivati detalje njezina lika i samo kaže da Sandra raspleće radnju cijele serije, naravno uz dodatne komplikacije pojavom njezina lika.

– Uz Sandru je tu i Marija Škaričić s potpuno ludom ulogom koja nevjerojatno pojačava radnju, Anja Matković koja ima odličnu transformaciju te genijalne Mirela Brekalo i Rada Mrkšić, a bit će i nekih iznenađenja – govori Joško.

Foto: Clinica studio

Kada je Tarik Filipović na Instagramu objavio fotku sa snimanja, Goran Višnjić napisao je da im uskoro stiže na set, pa nas je zanimalo dolazi li privatno ili radno?

– Goran Višnjić, Tarik Filipović i Goran Navojec su prijatelji tako da ga očekujemo u privat nom posjetu, uhvati li vremena – rekao je Joško

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:53 21.06.2019.

Jeste pitali Pupovca za pomoć ako vam je falilio glumaca sa kokardama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije