Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOLIE PETITE

Ljupka Gojić Mikić predstavila novu kolekciju i još jednom pokazala zašto je bila na modnom vrhu

Ljupka Gojić
Foto: Promo
1/8
27.05.2019.
u 16:00

Ljupka godinama nosi titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica, čije stylish i chic odjevne kombinacije iznova svakodnevno oduševljavaju.

Jedna od naših najpoznatijih manekenki Ljupka Gojić Mikić predstavila je svoju novu kolekciju Jolie Petite by Ljupka Gojić. Modeli za proljeće/ljeto 2019. i dalje odišu onim prepoznatljivim i razigranim duhom brenda, no sada pokazuju svojevrsnu zrelost, sofisticiranost i ozbiljnost.

Kao modni favorit nadolazećih toplih dana ističe se lepršava i efektna bijela maksi haljina, savršena za opuštena ljetna druženja. Kombinacija trendy točkica i ružičastog cvijeća izvrsno se snašla na midi haljinama, koje u novoj kolekciji dolaze u čisto bijeloj, žarko crvenoj i efektnoj plavoj boji. Must have komad kolekcije nesumnjivo je Kei haljina, nježne svijetloplave boje, ukrašena divnim cvjetnim motivom, s puf rukavima i duljine tik ispod koljena.

Ljupka godinama nosi titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica, čije stylish i chic odjevne kombinacije iznova svakodnevno oduševljavaju. S obzirom da joj je moda uvelike obilježila život, Ljupka se prije točno deset godina odvažila na novi obiteljski poslovni pothvat i karijeru svjetskog modela zamijenila onom modne dizajnerice.

Svoj istovremeno zabavan i zaigran te opušten i ležeran stil, Ljupka je vješto prenijela u najnoviju kolekciju, u kojoj će brojne obožavateljice ovog ljupkog modnog brenda bez problema pronaći novi omiljeni odjevni komad. Kao zaštitno lice ljetne kolekcije pojavljuje se sama Ljupka, iznova nas podsjećajući zašto je svojevremeno bila jedan od najtraženijih hrvatskih i svjetskih modela, dok je sama kampanja snimana na ulicama Zagreba, Ljupkinog rodnog grada, koji pored svih svjetskih metropola u kojima je živjela, ima posebno drago mjesto u njezinom srcu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije