Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Ljubo je najstariji farmer: Žene su me prevarile, imale su matematiku, a ja romantiku

Foto: RTL
1/3
29.01.2019.
u 07:00

Ovaj 67-godišnjak kaže da je prvi donio kivi u svoje selo i prodavao ga kao afrodizijak za kojim su žene poludjele.

Jubilarna deseta sezona RTL-ova showa “Ljubav je na selu” počinje u nedjelju 3. veljače. Upoznat ćemo farmere koji su se u show prijavili s nadom da će pronaći srodnu dušu.


 

Najosebujniji i najstariji ovogodišnji kandidat zasigurno je Ljubo Bebić koji dolazi iz Metkovića. Zanimljiva je životna priča ovog 67-godišnjaka koji sebe opisuje kao svjetskog čovjeka, trgovca, poljoprivrednika, zavodnika i stand-up komičara.

– Najveći mi je hobi nasmijati čovjeka i pomoći mu – veli Ljubo čiji su preci, kako on tvrdi, u selu Desne pokraj Metkovića prvi sagradili imanje i tamo stanuju već 350 godina. Puno je zanimljivih činjenica u biografiji ovog šarmera, a jedna od zanimljivijih je i ta da je Ljubo u svoj kraj donio prvi kivi i prodavao ga kao afrodizijak, a prodaja je, kaže, naprosto cvala i žene su kivi kupovale u nadi da će im pomoći.

– Napravio sam svoj raj i živim u njemu. Ja sam jedna sretna i zadovoljna osoba, svoje probleme rješavam sam sa sobom – zadovoljno govori Bebić i kroz šalu opisuje samog sebe: – Lijep sam, pametan sam, visok sam…

Vrijedni Ljubo najviše vremena provodi u svom vrtu ili loveći ribu i napominje kako je posebno ponosan što je njegov otac bio prvi ribar u njihovu selu. Da je farmer Ljubo marljiv i dobar čovjek, potvrđuju i njegovi sumještani koje uvijek nasmije svojim smislom za humor. Iako je po prirodi veseljak i voli drugima uveseljavati dan, Ljubina životna priča nije lagana.

Foto: RTL

Kao 14-godišnjak otišao je u dom za nezbrinutu djecu i iz doma je pomagao majku i oca. Mama mu je umrla kad je imao 17 godina i tada je već počeo skrbiti o svojoj obitelji pa mu taj dio djetinjstva nije bio bezbrižan kao većini njegovih vršnjaka. Utjecalo je sve to i na njegov ljubavni život i činjenicu što još uvijek nije uplovio u bračnu luku.

– Imao sam teško djetinjstvo, osmero nas je bilo. Otac se ženio dva puta, morao sam se brinuti za njih. Imao sam neke svoje želje, planove, ideale, imao sam želju. Puno me žena prevarilo – one su imale svoju matematiku, a ja romantiku! – govori Ljubo
Dodaje kako je imao 30 ljubavnih veza, ali nijedna nije imala sretan kraj.

Svašta je proživio osebujni Ljubo u tih trideset romansi, a neke situacije su duboko mu se urezale u sjećanje. Naime, zbog jednog poljupca Ljubo je jednom prilikom skočio u zaleđeno jezero.

– Jedna mi je djevojka rekla: “Kad me toliko voliš, kupaj se u hladnom jezeru.” A ja odmah na glavu! – kroz smijeh se prisjeća Ljubo.
Vrijedni Ljubo ima svoj vrt u kojem uzgaja povrće, a svaki dan ide u ribe. Kaže da je jako strastven i, kada pronađe ženu svog života, pobrinut će se da joj ništa ne nedostaje, a nada se da će mu show pružiti priliku da pronađe buduću suprugu.

– Ako se oženim, neću dati ženi da puno radi. Nosit će krunu na glavi. Iskreno, ljubav je sve. Najvažnije je naći sama sebe, upoznati sama sebe, znati tko si i što si jer, ako ne znaš što si, ne možeš ni drugome dati ono što trebaš dati. Trebaš biti kompletan čovjek, inteligentan, vrijedan, snalažljiv – poručuje Ljubo.

Pogledajte koji parovi iz showa "Ljubav je na selu" su sada u braku i imaju djecu

Komentara 1

KO
koraknaprijed
07:40 29.01.2019.

Dobar covik magarcu brat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije