Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razmišlja o operaciji

Hana: S novim grudima ću biti još samouvjerenija

Foto: Youtube Screenshot
1/10
26.01.2019.
u 16:59

Hana Rodić iz "Gospodina Savršenog" razmišlja o odlasku na estetsku operaciju.

Hana Rodić, kandidatkinja iz showa "Gospodin Savršeni", u koju se Goran Jurenec i zaljubio, na svom YouTube kanalu nedavno je otkrila kako nije ništa na sebi operirala.

Rekla je tada i kako razmišlja o tome da ode na estetsku operaciju ali nije htjela otkriti što bi operirala. 

- Da razmišljam o nekoj operaciji, razmišljam, ali neću vam otkriti koja jer će to sve doći u svoje vrijeme - rekla je u videu na YouTubeu.

Sada je na svom  Instagram storyju na pitanje jednog obožavatelja zašto planira na estetsku operaciju ako je tako samouvjerena, ona odgovorila:

- E pa s novim grudima ću biti još samouvjerenija. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

Pogledajte koji parovi su se zaljubili u showu "Život na vagi"

Komentara 14

PU
Pukovnik
17:22 26.01.2019.

Prestanite se rugati retadiranoj djevojki sa posebnim potrebama. To je neukusno.

MI
Milas
17:22 26.01.2019.

Znam da punija usta djeluju senzualnije ali ovo sto neprestano gledamo na ovoj i bezbroj drugih je bas tesko gledljivo. Sve imaju poput sarana identicno napucena usta, a sve su vise manje lijepe djevojje i onda tu svoju prirodnu ljepotuu unakaze plastikom i tako slice jedna na drugu ko jaje jajetu.

JO
josip
17:44 26.01.2019.

za snimanje pornica se ubila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije