Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže deseta sezona

Ljubav je na selu: Show je zaslužan za sedam sretnih brakova i 13 djece

21.01.2019.
u 08:00

Ljubav života brojni parovi su pronašli zahvaljujući ovom RTL-ovom showu.

RTL uskoro kreće s emitiranjem desete sezone popularnog showa “Ljubav je na selu”. U novim nastavcima jedanaest farmera traži svoju srodnu dušu, a mi smo se odlučili prisjetiti nekih sudbonosnih susreta ovog showa koji su završili brakom i potomstvom.


 

Kako piše RTL, ovaj show dosad je zaslužan za sedam sretnih brakova, a iz veza i brakova parova koje je spojio show, rodilo se 13 djece, a jedno je na putu. Prvi par koji je pronašao ljubav zahvaljujući ovom showu bili su Mato Smolčić iz Ratkovca i Nikolina Trgovac iz Svete Jane. Nikolina kaže kako je znala da je Mato čovjek njezina života čim ga je ugledala na TV-u. Nakon sedam mjeseci poznanstva uslijedila je svadba, a par je u braku dobio i dvoje djece.

Drugu sezonu showa obilježila je turbulentna ljubavna veza Nikoline Bunčić i Stjepana Pavlića koja je na kraju ipak imala sretan kraj i završila je brakom. Ovaj par sada živi u Gredi pokraj Siska i roditelji su troje djece. Ovaj ljubavni reality show spojio je i Tomislava i Karolinu Copić koji imaju jedno dijete, a spojio je show i Mihaela Sklizovića i Saru Hrnčić čije su se zaruke odvijale pred televizijskim kamerama. Mihael i Sara sada su roditelji malog Borne. U petoj sezoni odnos ispunjen tenzijama imali su Ličanka Dragana Vojnović i Nemanja Blanuš.

Na početku je izgledalo kao da se uopće ne podnose, ali onda se dogodio obrat kao u romantičnim filmovima je Nemanja ukrao Draganino srce. Vjenčali su se i roditelji su dviju djevojčica Sare i Lare. Ljubavnu sreću ovaj show donio je i novinaru Anti Doganu iz Prološca u kojeg se ludo zaljubila Karolina Žalac i to čim ga je vidjela na malim ekranima.

Napisala mu je to i u pismu koje kandidatkinje šalju farmerima i Ante je odmah znao da je ona stvorena za njega. Nakon dvije godine zaruka vjenčali su se 2016. godine i na velikoj tradicionalnoj svadbi bilo je čak 300 uzvanika. U osmoj sezoni svoju ljubav života pronašao je farmer Zvonko Koprivnjak. On se na prvi pogled zaljubio u Nikolinu Šalić, a Zvonko je svoju odabranicu odlučio zaprositi pred RTL-ovim kamerama i bio je presretan kad mu je rekla da. U svibnju prošle godine postali su roditelji djevojčice.

Još jedan par svoju ljubavnu sreću može zahvaliti ovom showu, a to su Valentina Curić i Vatroslav Tijan. Njih dvoje su odmah kliknuli čim su se upoznali u showu “Ljubav je na selu” i bilo je jasno kako će njihova veza potrajati i nakon što emisija završi. Par, piše RTL, planira vjenčanje za 27. srpnja, a prinova im stiže uskoro – 17. veljače.

– Moja Valentina je trudna, 10. tjedan, eto sada svi znate – pohvalio se ovo ljeto Vatroslav. U osmoj sezoni ljubav života su pronašli još neki parovi. Pred kamerama je tako Vinko Perković zaručio svoju odabranicu Mariju Vrdoljak, a Marina Peštaj (43), zaručila se pak za farmera Andru Bogunovića poznatog kao Capitano. 

Pogledajte koji parovi su se vjenčali zahvaljujući showu "Ljubav je na selu"

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
08:20 21.01.2019.

Neka se ljudi vole!

MT
makan tahi
10:07 21.01.2019.

bravo taj šou bi trebao biti pod pokroviteljstvom države jer više povećava natalitet nego sve ostale mjere

S3
Stjepan 3
10:03 21.01.2019.

Pouzdano znam da Stjepan i Nikolina imaju TROJE djece...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije