Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuno iskreno

Lana Klingor Mihić: 'Najveća greška koju sam napravila je da sam se spetljala s čovjekom koji je bio u braku'

Foto: Instagram
1/8
16.05.2022.
u 16:10

Naime, Dorijan ju je pitao što smatra svojom najvećom životnom greškom, a ona je bila potpuno iskrena i kazala da je to upravo bila veza s oženjenim muškarcem.

Influencerica, food blogerica i uzgajivačica pasa, Lana Klingor Mihić (41) gostovala je u podcastu Dorijana Klarića. Lana je u podcastu progovorila o životu i poslu, a komentirala je i svoju vezu s oženjenim muškarcem. Naime, Dorijan ju je pitao što smatra svojom najvećom životnom greškom, a ona je bila potpuno iskrena i kazala da je to upravo bila veza s oženjenim muškarcem.

– Sad ću ti dati taj odgovor, ali postoji jedno veliko ali. Da se to nije dogodilo, danas ne bih bila takva kakva jesam. Dakle najveća greška koju sam napravila jest da sam se spetljala s nekim s kim nisam trebala, s čovjekom koji je bio u braku. Nije bilo O.K. od mene, ali nitko od ljudi na Zemlji ne može mu suditi. Doći ću na svoj sudnji dan i nosit ću svoj križ i nosim ga kroz život – kazala je Klingor Mihić u podcastu

Podsjetimo, pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić u travnju je operirala grudi. Naime, Lana je nakon 21 godinu odlučila promijeniti implantate. 

"Nisam sklona laganju, skrivanju i znam da ćemo kad-tad potegnuti ovu temu. Pa je bolje da kažem odmah, da na kraju podijelim s vama svoje iskustvo i možda samim time pomognem nekome od vas ako imate neke dvojbe oko implantata u grudima. Ja sam svoje ugradila prije 21 godinu, izdojila propisno troje djece s njima i sad je vrijeme da ih promijenim. Sve razloge zašto i kako ću ostaviti za kasnije. Pusa od mene, vidimo se kad se probudim", napisala je tada, a kasnije je javila i da se odlično oporavila. 

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

Komentara 21

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
16:44 16.05.2022.

A u pm... infuencerica, blogerica, uzgajivacica pasa, PR i jos pjevacica... da niste zaboravili jos sta napisati? koja je cijena? pitam za prijatelja...

DU
Deleted user
19:34 16.05.2022.

Aj, bar priznaš.

Avatar markoii123
markoii123
07:38 17.05.2022.

Ja sam mislio da joj je najveća pogreška sklapanje poslova sa bivšim gradonačelnikom Zagreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije