Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati na košarci

Lana Jurčević odmjeravala košarkaše, a Petreković zaigrao

lana (1)
Foto: PR
1/7
07.03.2011.
u 12:52

Dok je pjevačica s prijateljicama komentirala igrače i uživala u njihovim atletskim mogućnostima, Petreković je na poluvremenu pokazao košarkaško umijeće zabavljajući se na terenu

Poznate osobe pohrlile su jučer na tribine Košarkaškog centra Dražen Petrović gdje je odigrana utakmica između KK Zagreb i Union Olimpije.

Važnu utakmicu u regionalnoj NLB ligi pratili su Lana Jurečević i Mario Petreković. Dok je pjevačica s prijateljicama komentirala igrače i uživala u njihovim atletskim mogućnostima, Petreković je na poluvremenu pokazao košarkaško umijeće zabavljajući se na terenu.

Oboje su s velikim guštom promatrali susret koji je bio vrlo neizvjestan svih 40 minuta, a iz KC Dražen Petrović otišli su sa željom da i u nekim drugim prilikama pogledaju utakmice KK Zagreb.

Komentara 12

VI
visio
14:13 07.03.2011.

Glupo glupo glupo!!!! reklama za adidas, vrlo loše upakirana po ime lane jurčević i ovoga frajera... novinarstvo na izdisaju! ovo je još jedan čavel u ljes hrvatskog novinarstva... užas!!! nije ni čudno da umiru dnevne novine, kada niste ni zaslužiližili da opstanete...

MA
makso
14:51 07.03.2011.

What a fucking VIP L. Jurchevic and M. Petrekovic. L. Jurchevic is singer-ica, wow, what misconception, I thought that she is swinger-ica. And Petrekovic - maneken of adidas? Oh, what a strong criteria for important person?

SP
spirou
12:20 09.03.2011.

a,koja je ovo utakmica? ili to nije bitno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije