Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ALBUM

Fanovi Lane Jurčević okupirali centar Zagreba

Lana Jurčević
Foto: Promo
1/10
09.06.2017.
u 11:49

Predstavljanje Laninog albuma nisu propustili ni Ante Cash i Luka Nižetić , Ana Maras Harmander, Branimir Mihaljević i mnogi drugi.

Fanovi Lane Jurčević jučer su okupirali Bogovićevu ulicu u Zagrebu, kako bi izbliza vidjeli pjevačicu koja je u "Novoj ploči" promovirala svoj novi album "Tabu". Akustične verzije njenih hitova „Hollywood“, „Ludo ljeto“, „Tabu“ i „Kim Kardashian“ toliko su se svidjele publici da su izmamile još jednu pjesmu. Predstavljanje Laninog albuma nisu propustili ni Ante Cash i Luka Nižetić , Ana Maras Harmander, Branimir  Mihaljević i mnogi drugi.

Album je najavljen opako dobrim singlom i atraktivnim spotom „Kim Kardashian“ koji je u manje od mjesec dana imao preko dva i pol milijuna pregleda. Pjesma „Hollywood“ , prvi je singl s kojim je započela suradnju s Croatia Recordsom 2014. godine, a autori Fayo, Denis Dumančić, Boris Đurđević pobrinuli su se za vrhunsku produkciju kojoj Lana teži kad su u pitanju njene pjesme i spotovi.

Zanimljivim, gotovo filmskim kadrovima spota i ljubavnim obratima koje prate „Hollywood“ Lana je nastavila sjajnu produkciju svojih spotova za koje uglavnom sama osmišljava scenarij. Kako bi nakratko prekinula svoj plesni, brži ritam pjesama, Lana ponovo udružuje snage s Lukom Nižetićem, a njihova „Prava ljubav“ nakon deset godina dobiva nastavak „Od najgorih najbolji“. Mladi, atraktivni, vokalno snažni i glumački uvjerljivi Lana i Luka oduševili su svoje fanove emotivnom baladom autora Amila Loje i Faye.

Iste godine Lana na CMC festivalu, Vodice 2015. nastupa s velikim hitom „Ludo ljeto“, ujedno i najemitiranijom pjesmom te godine. Slijede novi singlovi „Neke se noći ne spavaju“, „Tabu“, „Šećeru“ te „Vrti mi se“ s Antom Cashom, a pjesmu su predstavili na prošlogodišnjem CMC festivalu. Osim suradnje s Lukom Nižetićem i Antom Cashom, na albumu „Tabu“ nalazi se i pjesma „Noć bez granica“ koju je snimila s grupom  Connect iz 2013. godine.

Na novom albumu nalaze i stariji hitovi „Majica“ i „Duša Hrvatska“ kao i nove pjesme „Svi su ludi oko mene“, „Daj da plovimo (Haj lajf)“ i „Kuda da krenem“, balada koju potpisuje Milana Vlaović. Milana je zaslužna za odličan Lanin diskografski početak jer je autorica svih pjesama na njenom debitantskom albumu „Lana“ iz 2003. godine.

Svijet glazbe privlačio je Lanu još od djetinjstva. Suradnja s eminentnim producentima i autorima doveli su je danas do respektabilne karijere u kojoj je dosad objavila pet studijskih albuma. Svojom jasnom vizijom i vrlo brzoj prilagođenosti trendovima okupila je vojsku fanova koja pomno prati svaki njen korak, a brojni hitovi na novom albumu „Tabu“ dokaz su njenog predanog rada koji traje već 15 godina.
 

Komentara 2

DU
Deleted user
13:14 09.06.2017.

Intimno bih se družio s pevaljkom.

RI
rikavac
18:05 09.06.2017.

Ili mi se cini ili je Lana malo sise povecala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije