Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČISTA ZEZANCIJA

Lana Jurčević novim spotom pokazala da je bolja od Kim Kardashian

Lana Jurčević
Foto: Promo
1/3
11.05.2017.
u 14:34

Kim je kroz godine postala sinonim za uspješnu poslovnu ženu, koja je između ostalog i majka, a opet sasvim obična, sa svim svojim nesavršenostima, kao što ih ima i svaka od nas - kaže Lana

Lana Jurčević predstavila je danas novi spot za pjesmu "Kim Kardashian". Riječ je o spotu koji je sniman u Zagrebu i Parizu, a kojim pjevačica najavljuje novi album koji uskoro izlazi.

-  Naziv pjesme nastao je iz čiste zezancije. Ipak, Kim je kroz godine postala sinonim za uspješnu poslovnu ženu, koja je između ostalog i majka, a opet sasvim obična, sa svim svojim nesavršenostima, kao što ih ima i svaka od nas. Ona nam je u pjesmi simbol onoga što svaka djevojka ili žena predstavlja svom partneru - za njega je ona najljepša i najbolja, nebitno je li savršena ili nesavršena. I obrnuto - objasnila je Lana.

Inače, spot su snimali nekoliko dana nakon terorističkog napada u Parizu. Tijekom snimanja dogodila se i jedna anegdota.

 - Režisera Daria Radusina je u ponoć u Parizu skoro uhitila policija jer je stajao na cesti i kamerom me 'nišanio' na balkonu hotela, dok smo snimali paparazzo scene. Kamera osim što se zove 'weapon', ona stvarno i izgleda kao oružje, a kako je u Parizu bilo opsadno stanje, u tom trenutku je prolazila specijalna policija i zaustavili su se da ga provjere što radi usred noći. Kasnije smo set preselili u sobu, gdje smo snimali ostatak, otvorili smo prozore jer je bilo vruće od reflektora, stilistica je držala lampu, režiser snimao, asistent kamere pomagao i onda smo umrli od smijeha kad smo shvatili kako to izgleda izvana -kazala je Lana.

 

Komentara 7

Avatar Hazl113
Hazl113
16:27 11.05.2017.

Još koja godina i ode.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
17:40 11.05.2017.

kad ce film?

Avatar KalebJosua
KalebJosua
15:38 11.05.2017.

Zatupljivanje maloumnih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije