Naslovnica Showbiz Zvijezde

Lana Jurčević objavila fotku u mrežastim čarapama koja je podijelila fanove

Krenula je rasprava je li to Lana ili nije,a onda su nedoumicu prekinuli pratitelji koji su dobro proučili izgled pjevačicinog tijela.
21. travnja 2017. u 18:26 7 komentara 3577 prikaza
Lana Jurčević
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/4

Lana Jurčević ponovno je izazvala buru komentara svojih gotovo 300 tisuća pratitelja na Instagramu. Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu donji dio tijela u mrežastim čarapama i minijaturnim gaćicama. Lana je pokraj fotografije napisala samo relax (odmor), a onda su krenuli komentari. Neki su bili oduševljeni fotografijom i hvalili su Lanu, a bilo je i negativnih komentara.

- Inače si mi jedna od najsimpatičnijih i najzgodnijih djevojaka na hrvatskoj estradi, ali molim te, drži se, kao i do sada, one dobre stare: 'manje je više' - napisao joj je jedan pratitelj.

Krenula je rasprava je li to Lana ili nije,a onda su nedoumicu prekinuli pratitelji koji su dobro proučili izgled pjevačicinog tijela.

- Pogledajte stare slike. Lana nema dva madeža iznad pupka - bio je komentar koji je otkrio kako na fotografiji ipak nije Lana.

 

Relax. #mood #inspo

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

>>Lana Jurčević: Bila sam zarobljena na tavanu na -6 stupnjeva!

Elipso

  • Machak:

    Ljudima koji ovo ili bilo što slično "prate" na Instagramu ili bilo gdje je bez odgode potrebna psiholška pomoć. Čemu? Jesu li to nekakva božanstva? Uzori? Golih žena - i neusporedivo ljepših od ove - na netu na milijarde a ... prikaži još!a ovi tu pišu komentare nadajući se da će ih Božica primijetiti i odgovoriti im....Ali stvarno...

  • senkop:

    To su proširene vene, a ne mrežaste čarape.

  • covjekbezimena1:

    Moja mala nećakinja sluša Lanu Jurčević. Moja mala nećakinja više neće smjeti slušati Lanu Jurčević.