Naslovnica Showbiz Zvijezde

Lana Jurčević objavila fotku u mrežastim čarapama koja je podijelila fanove

Krenula je rasprava je li to Lana ili nije,a onda su nedoumicu prekinuli pratitelji koji su dobro proučili izgled pjevačicinog tijela.
Objava 21. travnja 2017. 7 komentara 1914 prikaza
Lana Jurčević
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/4

Lana Jurčević ponovno je izazvala buru komentara svojih gotovo 300 tisuća pratitelja na Instagramu. Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu donji dio tijela u mrežastim čarapama i minijaturnim gaćicama. Lana je pokraj fotografije napisala samo relax (odmor), a onda su krenuli komentari. Neki su bili oduševljeni fotografijom i hvalili su Lanu, a bilo je i negativnih komentara.

- Inače si mi jedna od najsimpatičnijih i najzgodnijih djevojaka na hrvatskoj estradi, ali molim te, drži se, kao i do sada, one dobre stare: 'manje je više' - napisao joj je jedan pratitelj.

Krenula je rasprava je li to Lana ili nije,a onda su nedoumicu prekinuli pratitelji koji su dobro proučili izgled pjevačicinog tijela.

- Pogledajte stare slike. Lana nema dva madeža iznad pupka - bio je komentar koji je otkrio kako na fotografiji ipak nije Lana.

 

Relax. #mood #inspo

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

>>Lana Jurčević: Bila sam zarobljena na tavanu na -6 stupnjeva!

Elipso

  • Machak:

    Ljudima koji ovo ili bilo što slično "prate" na Instagramu ili bilo gdje je bez odgode potrebna psiholška pomoć. Čemu? Jesu li to nekakva božanstva? Uzori? Golih žena - i neusporedivo ljepših od ove - na netu na milijarde a ... prikaži još!a ovi tu pišu komentare nadajući se da će ih Božica primijetiti i odgovoriti im....Ali stvarno...

  • senkop:

    To su proširene vene, a ne mrežaste čarape.

  • covjekbezimena1:

    Moja mala nećakinja sluša Lanu Jurčević. Moja mala nećakinja više neće smjeti slušati Lanu Jurčević.

Message