Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zablistala

Lana Banely već vratila vitku liniju nakon poroda

lana banely
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
13.03.2014.
u 07:29

Mjesec i pol nakon rođenja sina Adriana HRT-ova voditeljica Lana Banely imala je svoj prvi voditeljski zadatak

Mjesec i pol nakon rođenja sina Adriana HRT-ova voditeljica Lana Banely imala je svoj prvi voditeljski zadatak, i to na potpisivanju sponzorskog ugovora između HNS-a i Zagrebačke pivovare.

Liniju kakvu je imala prije trudnoće već je vratila, a povratak na posao u sportsku redakciju još će pričekati neko vrijeme.

Dotad će se sasvim posvetiti sinčiću Adrianu o kojem je s puno ljubavi i nježnosti govorila znancima i prijateljima koje je susrela na ovom događaju.

>>Lana Banely jutros postala majka dječaka Adriana

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 3

IG
igorl
08:48 13.03.2014.

Dajem 5:1 okladu da nije nis jos vratila neg da ima steznicinu od 50 kila pritiska na trbuhu. Nemojte davat zenama neostvarive ciljeve, nema nikakve sanse da netko u mjesec dana izgubi porodjajni trbuh kompletno, pa tako ni Lana Baneli. I.

SE
sestrićna
12:57 13.03.2014.

e baš nisam moga spavati bez nje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije