Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Lady Gaga ponovno šokirala nastupom i bizarnom haljinom

lady gaga
Reuters
01.02.2010.
u 19:10

Za Lady Gagu Armani je napravio posebnu couture haljinu armiranih odstojećih rubova u čijoj su orbiti “kružili” brojni obruči. Gaga je osvojila dva Grammyja: njezin Poker Face nije mogao bez nagrade.

Poput Tarzana urlala je od sreće i skakala 20-godišnja planetarno popularna country pjevačica Taylor Swift kad je njezin album proglašen albumom godine na preksinoćnjoj dodjeli Grammyja za proteklu godinu. Vjerovali su joj kad je rekla da su i njeni u Nashvilleu izvan sebe od sreće. Nagradu je primila u noćnoplavoj svjetlucavoj toaleti dizajnerskog dvojca Kaufman-Franco s neobično armiranim dekolteom.

Nježna, ali iskričava plavuša, otpočetka je u 52. utrci za najnovije Grammyje bila ljuta suparnica Beyonce Knowles. 

U Staples Centeru u Los Angelesu Taylor Swift je osvojila četiri Grammyja, ali nije nadmašila Beyonce koja je sa šest nagrada postala kraljicom godine. Nema sumnje da su njezine Single Ladies neodoljive: postale su pjesmom godine. Beyonce se tri puta presvlačila. 

Svoje je Grammyje primila u kratkoj svjetlucavoj haljini bogate teksture iz kolekcije Armani Prive.

Na crvenom je tepihu pozirala u pudrastoj toaleti Stephana Rollanda grafički fino dekoriranoj voluminoznim vrpcama.

Naravno da je za nastup priredila nešto puno žešće: kratku haljinicu Atelijera Versace od kožnih trokuta dopunjenu svjetlucavim gladijatoricama visokih peta. 

No vizualna neman priredbe bila je Lady Gaga. Za nju je Armani napravio posebnu couture haljinu armiranih odstojećih rubova u čijoj su orbiti “kružili” brojni obruči. Gaga je osvojila dva Grammyja: njezin Poker Face nije mogao bez nagrade. Gramofončić je odnijela za najbolju dance-snimku i najbolji dance-album.

 U svjetlucavoj minici i s cipelama u kojima se nitko ne bi usudio hodati po pozornici, na glavi je ponijela svjetlucavu trokutastu skulpturu punu opasnih šiljaka. Kad je zapjevala “Speechless”, na pozornici joj se pridružio Elton John. 

Beyonce i njezin partner Jay-Z s veseljem zbrajaju Grammyje: ona ih sad ima 16, a Jay-Z, s tri novoosvojena, 10!

 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
21:30 01.02.2010.

Gaga zaslužila nagrade. Mogli su joj dati još.

OB
-obrisani-
00:08 02.02.2010.

Koja munjara, ali ajde bar je neki booom napravila. www.crozona.net

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije