Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepo se zahvalila

Lady Gaga odbila uzeti vibrator koji joj je darovao obožavatelj

lady gaga
Reuters
20.06.2012.
u 16:28

Pjevačica je obožavatelju poručila da ima dobar seksualni život i zato joj ne treba njegov poklon

Dok je nastupala u Brisbaneu u Australiji, Lady Gaga od jednog obožavatelja iz publike na poklon dobila vibrator. Pjevačica, koja je nedavno obnovila romansu s glumcem Taylorom Kinneyjem, odbila je ovaj neobičan dar uz objašnjenje:

– Želite reći da u mom seksualnom životu nema dovoljno akcije? Hvala što se brinete, ali mogu vas uvjeriti kako je po tom pitanju sve u najboljem redu – odrješita je bila Gaga.

Nakon što je to izgovorila, bacila je vibrator natrag prema publici. 

– Hvala, ali zadrži to – rekla je nakon što je vratila poklon.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:15 21.06.2012.

Obožavatelj nije potrefio Tip i dužinu, ništa natrag u shop po reklamaciju, i drugi put pazi onaj crveni na zidu nije vibrator, to ti je protupožarni aparat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije