Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevačica sa srcem

Lady Gaga obožavateljici platila operaciju kuka

Lady Gaga u zlatnim kolicima
twitter
14.04.2013.
u 14:45

Kako se i sama oporavlja od operacije, pjevačica nije ostala imuna na poruku 19-godišnje Emme koja je na Twitteru objavila da boluje od displazije kukova, ali nema novca za operaciju. Gaga joj je dogovorila zahvat kod svojeg liječnika

Pjevačica Lady Gaga koja je prošli mjesec operirala kuk, zahvalna je svojim obožavateljima što su cijelo vrijeme mislili na nju, a jednoj obožavateljici odlučila je zahvaliti na poseban način.

Naime, stanovita 19-godišnja Emma C. koja pati od skolioze i displazije kukova, napisala je na Twitteru da ima istih zdravstvenih problema kao i njen idol Lady Gaga. Pjevačica je to pročitala, javila joj se, povezala ju sa timom liječnika koji su nju operirali i odlučila Emmi platiti cijeli zahvat.

\"Već neko vrijeme moram na opraciju kuka, ali nisam imala za nju novca. Gaga je sada sve riješila i na operaciju skupa letimo sljedeći vikend. Ne mogu riječima opisati koliko sam ganuta i zahvalna joj\",napisala je Emma.

Još do prije nekoliko dana Gaga se kretala pomoću nvalidskih kolica, ali ovih dana viđena je kako oporavljena šeta po New Yorku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije